kun liiallinen näkemys ei rasita

kun liiallinen näkemys ei rasita

1

Noin voisi tiivistää baarityöskentelyn toisen asteen nuorten kanssa. Hyvä vai huono asia – erinomainen jos saan sanoa mielipiteeni. Hyviä asioita on tapana tapahtua kun tekemistä ei rajoita ja kahlitse liiallinen ammatillinen näkemys. Luodaan avoimin mielin hymyssä suin sen kummemmin molekyylejä miettimättä. Mennään sieltä mistä päästään samalla maailmaa syleillen, ja ennen kuin huomaatkaan alkaa ammatillinen ymmärrys ja se kuuluisa näkemys kehittyä – miksi teen näin? ”Helepottuu kummasti tuo drinkin väsääminen kun alkaa hoksata ja tajuta noita soureja ja collinseja” – siinäpä se!

3

4

5

6

7.1

7k

Noin se parhaimmillaan menee – helpottuu kummasti kun alkavat hoksata ja ymmärtää 😉 Kiitos 3HRC12T! Jatketaan ensi viikolla jälleen Baarimestareiden kanssa.

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa