vielä kerran

vielä kerran

IMG_5131 (1280x853)

2007 se Lapin matkailuopiston osalta alkoi ja 2017-2018 se tulee päätökseen. Ennen kuin kaikkien suureksi hämmästykseksi ja harmiksi Baarimestarin eat katoaa kokonaan kansalliselta tutkintokartalta (2018 alkaen), on aika vielä kerran aloittaa opinnot, joiden tavoitteena on tuo tunteikas baarimestarin ammattinimike. Vuosien varrella on Rovaniemellä koulutettu menestyksekkäästi kahdeksan baarimesu-porukkaa ja nyt on sitten sen vihoviimeisen eli yhdeksännen aika. Koulutus tullaan suorittamaan oppisopimuskoulutuksena, mikä itse asiassa on varsin näppärä tapa opiskella ja nivoa yhteen siviilielämä, työ ja opinnot. Haku alkavaan koulutukseen on auki elokuun loppuun asti ja opinnot polkaistaan käyntiin syyskuussa 2017 virtuaalibaarista tutulla meiningillä. Kiinnostuitko?

Oletko tosissasi liikenteessä? Jos olet, niin Tervetuloa, sillä jo olemassa olevan osaamisen ja tietämyksen sekä hyvän aktiivisen asenteen mukana tuoma draivi – ja jossain vaiheessa opintoja syntyvä flow – kyllä kantaa. Niin se on kantanut vuosien varrella muitakin. Tutkinto ei missään nimessä ole mikään helppo ”kurssiluonteinen juttu”, eikä sen pidäkään olla, sillä tavoitteena on sorvata olemassa olevasta osaamisesta todellista syvällistä ammatillista ymmärtämystä ja laadukasta pro-tekemistä. Mestari – sana joka velvoittaa ja antaa lupauksen laadukkaasta tasalaatuisesta tekemisestä, aina.

Koulutuksen perusinfon löydät täältä – naputtele koulutushakulokeroon ”baarimestari”.
Lisätietoa oppisopimuskoulutukseen liittyen saat Lapin oppisopimuskeskuksesta Sirpa Martiskaiselta / p. 020 798 4194

Tietopuolisen koulutuksen osalta viriäviin kysymyksiin vastaan minä – Ari Manninen / p. 0400-318688

Koulutukseen haet täällä – täppää ylin kohta ”Tavallinen oppisopimus” ja eteenpäin.
Sinuun tullaan olemaan yhteydessä tietojen lähettämisen jälkeen.

 

Syyskuuhun,
Arska
ps. Viimeinen porukka aloittaa opinnot täysin uudessa baariluokassa uudessa osoitteessa 😉

 

Kuva © Ari Manninen