#baarimesu

#baarimesu

1 (1280x858)

Jos eilen mentiin Issukan kanssa koiraa matalassa, niin tänään sitten hypättiin jälleen kerran pää edellä syvään päähän ja ainakin yritettiin kroolata. Ohjelmassa oli baarimestariuden syntyjä & syntejä syviä somella ryyditettynä. Sitä itse on kuitenkin sitten loppupeleissä, juomanlaskemiseen liittyen, vanhan koulukunnan mukaan oppinsa saanut X-sukupolven edustaja, joka tahtoisi ymmärtää… Tahtoisi ymmärtää tiskin takana touhuavia Y ja Z-sukupolvien mikkoja, maijoja ja mesuja. Mitä on tapahtunut ja miten tuleman pitää? Nousivatko Y-sukupolven edustajat asemaansa ihan liian nopeasti? Hetkinen, taisi mennä kirjaimet sekaisin? Z-porukkahan se jo touhuaa. Kuka Z-sukupolven nosti nykyiseen asemaansa ja ymmärsikö kyseinen sukupolvi noston oikein? Mitä jo kaiken tiskin takana nähnyt ja kokenut (saanut?) Z-sukupolvi meinaa touhuta loppuajan?

2 (966x1280)

3

4 (903x1280)

Pisti muuten Mannisenkin miettimään ja raapustamaan ajatuksia ylös. Uskallatko olla ammatillisesti eri mieltä – miksi ihmiset eivät uskalla olla eri mieltä? Milloin se baarimestarikupla lopulta puhkeaa ja kuka sen (uskaltaa) puhkaisee? Tulossa pian? Mikä saa baarin säilymään? Oletko sinä premium, prestige vai core – keskusteleeko premium coren kanssa? Whaaaaaat…

5 (848x1280)

Ei kaikki oman sukupolvensa edustajat ole väärin ymmärrettyjä – ei ole. Ja sehän johtuu vain ja ainoastaan ja mm. siitä, että… Kiva kun kävitte morjestamassa 🙂

6 (853x1280)

7 (775x1280)

8 (925x1280)

9 (911x1280)

some – Mitä haluat saada aikaiseksi ja kenet tavoittaa? Miksi ja miten? Aitoa? Sudenkuoppia?

10 (859x1280)

11 (812x1280)

12 (871x1280)

Mistä polttoainetta arkeen – tasapainoisesta elämästä? Mikä mahdollistaa luovuuden?

13 (871x1280)

Kiitos J.Issukka ja Bacardi Martini Finland. Sitä omassa roolissaan kasvattajana, opettajana, valmentajana, ohjaajana, perehdyttäjänä, ammattilaisena – mikä se nyt olikaan tai juuri nyt on – haluaa ymmärtää. Ja kyllähän se ymmärrys esim. eri sukupolviin liittyen oli ja on olemassa, mutta mielenkiintoista, mielenkiintoista… Vaikka kuinka haluat ymmärtää, ja hyvin tiedostat, että maailma muuttuu hurjaa vauhtia ja kaikki sen mukana?, niin aina ei vaan ymmärrä. Ei, vaikka voikin sanoa – ”been there, done that, got the…” #baarimikko#juomanlaskija#kyyppari#oldschool#peltikatto#hotshot#kossupalama… 😉

…Mikä muuten tulee Z-porukan jälkeen? Uusi X? Jatkuu huomenna – uusi vieras estradilla.

Kuvat © Ari Manninen, Generation Y©Beaudet 2008