Baarimesujen kolmas viikko jo hyvää vauhtia menossa ja vieraaksi saapui Pellisen Pekka, Finlandia Vodka ja Brown Forman Finland. Ohjelmassa pikkasen erilaisia juttuja ja vähemmän tavallisia sekä viimeisimmät kuulumiset maailmalta. Alkulämpimät ja heti suoraan asiaan – luotko vai toimitko, sekä että?
Ja baarimestarin ja mixologistin ero on? Niinpä 😉
The Tiimi – Let`s go…
Todellinen Pro toimii joustavasti liikeideassa kuin liikeideassa, oman ammatillisen näkemyksen häiriintymättä tai häiritsemättä…
Pitää tietää…
Suola & etikka, mutta milloin ja minkä kanssa? Tippa sinne ja toinen tänne…
Omat maustetut alkoholit…
Kokonaisvaltainen vastuullisuus – onko kokonaisuus kondiksessa?
”Kun luot uusia juomia, mene mielessäsi tai fyysisesti keittiöön ja tee jotain hyvää.”
Puhutaanko lisäarvotekijöistä? Pystytkö tekemään jotain sellaista hyvää mitä asiakas ei ikinä unohda?
Onko tämänkin muka kaikki nähneet tai kotona tehneet – onko muka? Miksi porukka ei tee…
Sitä kutsutaan markkinoinniksi…
Loistava baari? Asiakaspalvelu edellä, rento kansainvälinen fiilis, ammattilaiset töissä ja juomatuote kunnossa…
Merkkaa, tee, myy, peri…
KIITOS jälleen kerran Sööri 🙂 Juuri sitä mitä tilattiin ja koko rahalla uutta mietittävää ja suodatettavaa. Hetkisen vie jälleen mutustella. Make kävi ensin ja nyt sinä – alkaa olla aika muistella menneitä ja kaikkea baarimesujen kanssa koettua Finlandia Vodka Cupin kansainväliseen finaaliin liittyen. Itse aloitin talkoolaisena 2005 ja mesujen kanssa tultiin eka kerran 2007. Fiiliksiä ja kuvia vuosien varrelta pienellä viiveellä…
What can I say? Thank you so much Pekka for your visit (Mixology Master Class) and co-operation once again. Always a pleasure, just like with Make. Again so much to think and “percolate”. It will take few moments to understand, but I`m sure that this Masterclass of Bartending 2017 will get it, just like our eight Masterclasses before them. Thank You Finlandia Vodka Worldwide and Brown Forman Finland for your co-operation. It has been truly magnificent and highly appreciated. People talk about “added value” – you have been it, upgrading our training program from the first minute when we started 2007.
Jep – Life is too short for bad drinks (+ bad service). Let`s live Magnificently…
Kuvat © Ari Manninen