3 kaverusta

3 kaverusta

Nämä veijarit tupsahtivat Rovaniemelle heti vuoden vaihteen jälkeen baarimestareita koulimaan. Vasemmalla Chris Dublinista (Teeling Whiskey Distillery), keskellä vanha tuttu ja Rovaniemen baarimestarimyllyn aikanaan klaarannut Juho (Interbrands Wines & Spirits), oikeana laitana Tonto Kyröööööstä (Kyrö Distillery Company). Ohjelmassa tarinoita ja brändäämistä, jälleen uusia näkemyksiä ja tulokulmaa juomatuotteeseen ja baarityöskentelyyn liittyen. Asiantuntijavierailu ja tuulahdus maailmalta in English by Chris, oli niin virkistävä ja hyödyllinen koulutuspäivä, että se vaatii oman postauksensa, mutta ennen sitä. – Juho ja Tonto, minkälainen homma?

Oletko sinä Perfect Serve, aina? Jos et, niin miksi et – miksi ei lähde tänään tai juuri nyt? 

Kiitos Isäntä !!

Kiitos äijät – Juho ja Tony, nyt tiedetään ja ollaan paremmin kartalla tämänkin osalta. Uskallus tehdä asioita lisääntyy koko ajan. Kyrön kanssa muuten aloitettiin yhteistyö tämän koulutuksen osalta jo vuonna 2015 ja homma jatkuu edelleen – siitä nöyyyyyyyyrät Kiitokset. Ja aivan mahtavaa, että yksi nykyisen baarimestariporukan tyypeistä pääsee mukaan Kyrö Rye Academy 2023 -ryhmään.

Waiting…

Missä nykyinen porukka meni ennen vuoden vaihdetta? Seuraavassa ryhmän aatoksia (ne useimmin mainitut jutut) nopean SWOT:n myötä yhteen niputettuna. ”Polttava halu oppia ja syventää osaamista. Uusia ideoita on tullut ja tulee koko ajan lisää. Odotan innolla kevättä ja opintojen etenemistä. Ymmärrys syvenee koko ajan ja palo kehittämiseen kasvaa koko ajan. Oma innostus on tarttunut myös muuhun henksuun, sillä koulussa opittua viedään työpaikalle. Haastavaa, mutta mukavaa. Etenen urallani!”

Vahvuuksia: Tunnollisuus, oma-aloitteisuus, motivaatio, halu oppia, sosiaalisuus, nopeus, paineensietokyky, persoonallisuus…

Kehityskohteita: Ujous, itseluottamus, tuotetuntemus, paineensietokyky, esiintymistaidot, verkostot, siisteys, kielitaito, taloudellisuus, myyntitaidot…

Mahdollisuudet: Rajojen rikkominen, kaikki on mahdollista…

Uhat: Uupuminen, jämähtäminen…

Näin, siinäpä sitä keväälle ja vähän pitemmällekin. Kokonaisuus laajenee ja alkaa hahmottua, kun palaset pian loksahtavat paikoilleen – kuten jokaisen ryhmän kohdalla on tapahtunut, joskus vähän aiemmin, joskus vähän myöhemmin, mutta aina ne ovat loksahtaneet. Chris, The Stage is Yours…   

Kuvat © Ari Manninen