Yksi elämyksellinen juoma, kiitos. Anteeksi mikä?

Yksi elämyksellinen juoma, kiitos. Anteeksi mikä?

Niin mikä? Elämyksellinen juoma, juomatuote, onko se edes mahdollista? Mitä se elämys oikein tarkoittaa – kaikkihan siitä toitottaa. Voiko muka juomatuote olla moniaistinen, unohtumaton ja mielihyvää tuottava yksilöllinen tunnekokemus joka jättää positiivisen muistijäljen? Voiko juomatuote olla elämystuote? Kylläpä kuulostaa hienolta, ja vähintäänkin hankalalta.

Olen ammattilainen, uskottava ja aito vuorovaikutustaitoinen henkilö, joka on täällä vain sinua varten, aivan kuten juomakin, jonka kohta sinulle myyn – Tervetuloa!

*

Juoma on paikallinen ja sillä on tarina, kuten klassikoilla. Se valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla, parhaista raaka-aineista ja ainesosista, aina samalla tavalla. Jokainen henkilöstömme jäsen osaa valmistaa sen yhtä laadukkaasti, se on aina tasalaatuinen.

*

Se on arjen luksusta, arjesta poikkeavaa, merkittävä ja unohtumaton hetki, enemmän kuin mukavaa. Saisiko olla lasillinen samppanjaa, valkoviinin voitte ottaa myöhemmin. Rypäleistä valmistetaan myös konjakkia, haluatteko kuulla lisää?

*

Valmistan haluamasi, sinun toiveidesi mukaisen juoman vain sinulle, ja jotta varmasti sen ymmärrät, otan katsekontaktin. Saat jakamattoman huomioni viimeistään maksutapahtuman yhteydessä, jolloin mikään tässä maailmassa ei voi minua häiritä, ei edes kollega tai toinen asiakas, sillä sinun rahasi on minulle tärkeä.

*

Olen läsnä ja pidän sinusta huolta, sillä voihan olla, että haluat toisenkin juoman. Emmehän halua aloittaa kaikkea alusta!?

*

Enpä tiennyt, että konjakin kanssa voi tehdä noin. Te muuten teette erilaisia asioita kuin muut, ja nuo samanlaiset asiat erilailla. Onko teillä joku lupa toimia näin 🙂

*

Aina se ei maistu hyvältä, mutta nyt maistuu, tosin ainahan se jostain kumman syystä maistuu juuri tässä baarissa!? Täällä on kiva henkilökunta, mukava sisustus mukavan tuoksun kera, hyvä musiikki, juuri oikeanlainen valaistus, eivätkä nuo muutkaan asiakkaat ole hassumpia. Tämä on jotenkin erilainen paikka – täällä on enemmän kuin hyvä palvelu, enemmän kuin miellyttävää.

*

Kiitos ja Tervetuloa uudestaan! Pirulainen, huomasi poistumiseni. Aika skarppi juomanlaskija, olin kuitenkin jo melkein ulkona. Jaa-a, mitäs sitten – taidanpa mennä takaisin.

*

Vai muka elämyksellinen juomatuote!? Tuohan on ihan normitoimintaa meidän baarissa – arkea.

 

Vastaa