Leonardo is here

Leonardo is here

Meneillään olevan lukuvuoden viimeinen ranskalainen opiskelijaryhmä, Lapin matkailuopiston yhteistyöoppilaitos UFA E Branlystä (La Roche-sur-Yon), lennähti kansainväliselle työssäoppimisjaksolle Rovaniemelle mennä viikolla. Leonardo da Vinci liikkuvuushankkeen kautta saapuneet kolme tarjoilijaopiskelijaa nostavat Lapin Las Vegasissa pyörähtäneiden ranskalaisten opiskelijoiden määrän lukuvuoden osalta kiitettävään kolmeentoista.

Kuva vasemmalta: Leonardo, Jeremy, opettaja Fred ja Melinda – hymy oli herkässä vaikka rapsakka keli pikkaisen säikäytti  

Kohtuullisen viileä Rovaniemi toivotti tulijat tervetulleeksi. Mittarissa ei kuitenkaan edes kolmeakymmentä – mikä pettymysten pettymys!?

Kun opiskelijat tutustuivat työssäoppimispaikkoihinsa perehdyttäjien avustuksella, sekä epäsäännöllisesti kulkeviin bussilinjoihin – ainakin siltä tuntuu, sivisti heidät Lappiin tuonut ravintolapalveluiden opettaja Fred itseään Arktikumissa arktiseen alueeseen ja Rovaniemen historiaan tutustuen.

Jos ei jääkarhuja (enää) tule kadulla vastaan, niin sisätiloissa sentään – perusnalle

Kyllä, hän on Leonardo, ja häntä on odotettu – hieno päätös hankkeen osalta koskien tätä lukuvuotta

Kyseisen nuoren miehen löytää seuraavan kolmen viikon ajan Hotel Santa Clausista, ja kollegat Melindan ja Jeremyn kulman takaa Lapinmaa ravintoloista (Rosso, Coffee House ja Pub Uitto). Kuten aiempien ryhmien kohdalla, seuraamme myös tämän poppoon työssäoppimisjaksoon etenemistä vähintäänkin haukan silmän lailla – tuoreita kuulumisia piakkoin.

Vastaa