Bonne Année!

Bonne Année!

Teksti ja kuvat © Jussi & Ville

Terveiset Vendéesta. Paljon on kerennyt viime tekstin jälkeen tapahtua. Olivat Joulut ja Uudet vuodet ym. – kokonaisuudessaan paljon tekemistä, vauhtia ja onnistumisia.

Kuplia Uuden vuoden kunniaksi Le Petitissä

Le Balata sulki ovensa 22.12 aamuvuoron jälkeen ja iltavuorossa oltiinkin jo kimpassa Le Petit St. Thomaksessa. Puolitoista viikkoa touhuttiin siellä yhdessä, jonka jälkeen pidettiin viiden päivän loma ja mentiin La Roche-sur-Yonin ravintolakoululle viikoksi, sieltä valokuvakuva taulusta jossa näkyy pöytien nostajat. Ei tarvinnut Suomipoikien hävetä ja moneen kertaan päästiin nostamaan viikon mittaan. Tämä alkuviikko puuhattiin vielä yhdessä Le Balatassa, jonka jälkeen kumpainenkin vielä omassa työssäoppmispaikassa puolentoista viikon verran. Sitten onki toppi takana ja varmaan takki aika tyhjänä, tosin taskut täynnä kokemuksia 😉

Juustolautasten kimpussa yhdessä Evansin kanssa joka kävi kansainvälisellä työssäoppimisjaksolla Rovaniemellä Ravintola Nilissä marrasjoulukuun vaihteessa 2012

Joulun ajan alkuruokia

Le Petitissä Uuden vuoden tervetuliaisdrinksuja väsäämässä

Niinhän sitä sanotaan; että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Mielelläänhän sitä toisetkin kolme kuukautta olisi täällä. Vapailla on käyty ihastelemassa Atlanttia St.Gillesissä ja Le Sables D`olonnessa. Jälkimmäisessä uskaltauduin uimaankin. Ai niin, kyllä se keittäjäkin pärjää cocktailien parissa!

Jussi & Ville

Vastaa