FEUEEEEER!!!

FEUEEEEER!!!

1

Mikä juttu? Baarimestareiden viikko 15 käynnistyi kuulumisien päivittämisellä. Pop uppeja oli pystytelty, Amerikassa käyty (raportti Las Vegasin Nightclub & Bar convention and trade show 2014 tapahtumasta pienellä viiveellä – monta asiaa oli hämmästyttänyt kummastuttanut pientä juomansekoittajaa) ja Lapin keväthangista nautittu. Kauppakin on käynyt, toisilla kiivaasti, toisilla pikkaisen rauhallisemmin. Vaan mitä on tuo liitutaululle töherretty?

Kyseessähän on maailman selkein tehtävänanto. Mitä uutta voisi kehittää tuotteesta, jonka kaikki tietävät ja useimmat myös tuntevat – niin hyvässä kuin pahassa. Mainio tehtävä, mutta enemmän kuin haastava (alkuun jopa hankala), joka pisti porukan liikkeelle. Kuinka yhdistää Itävallan ylpeys ja Lappilaisuus?

2

Jaaaa a – kaakaota ei saanut käyttää, kola on jo nähty, kaikki menee inkiväärillä…

3

4.1

Olutcocktailit ovat Amerikassakin yksi niistä jutuista – uppoaakohan (sitten kuitenkaan) koskaan suomalaiseen kuluttajaan?

4

5

Tässä on se juju jota haettiin ja haetaan

6

7

Juomalle nimi – aina yhtä hankalaa

8

9

Raittisen Make autoili Lapin Las Vegasin ohitse ja toi mukanaan maailman parhaita tuliaisia Amerikasta – tynnyrilauta on aina Rock! Vaan eihän tuo ole tavallista lankkua!?

10

Veti Mr. Bourboninkin hetkeksi hiljaiseksi 😉

11Tulossa pian – mielenkiintoisia juttuja ja dollarin kuvia. Mitä eroa on Baarimestarilla ja Mixologilla? Miksi amerikkalainen hanaolut on sellaista kun on – eihän ne edes juo sitä? Alkoholitonta vodkaa? Jääpallojen (”sphere”) puristin…!?

Vaan ennen tuota Ameriiikan reissuraporttia sisään kävelee odotettu kaksikko Belfrage & Siitonen. Luvassa kahden päivän ammatillinen tukkapölly – ”Tales of Timo” ja paljon paljon muuta. Viikko on startannut.

 

Kuvat © Ari Manninen, Petri Niemi

Vastaa