asenne ratkaisee

asenne ratkaisee

_DSC9918 (854x1280)

Nöyrimmät Kiitokset Teille kaikille – se, että omaa tekemistä arvostetaan ja se noteerataan elinkeinon ja alan ammattilaisten johdosta, tai kuten koulumaailmassa sanottaisiin: tekeminen tunnistetaan ja tunnustetaan, lämmittää kovasti. HoReCa–alan PRO2017-gaalan Opettaja-sarjan finaalipaikka oli kunnia. Tunnustus, jonka olen saanut kokea jo kahdesti. Finalisti oltiin myös 2010 ja tuolloinkin rukkaset raapaisivat kanveesia, eivät kuitenkaan tippuneet 😉 Jos sen kiitospuheen olisin nyt päässyt pitämään, niin se olisi varmaan kaikessa yksinkertaisuudessaan mennyt jotenkin näin…

”Kiitos elinkeinon ja työelämän yhteistyökumppanit, ystävät, henkilöt ja yritykset – tiedätte kyllä keitä olette. Kiitos, että olette uskoneet ja uskotte meikäläisen näkemykseen ja tapaan tehdä. Olette näiden vuosien aikana mahdollistaneet omalla panoksellanne niin paljon uskomattoja hienoja asioita ja juttuja. Kiitokset myös parille pomolle vuosien varrella, jotka olette opettajaurani aikana myös uskoneet meikäläisen pedakomiikkaan & visioon ja antaneet työrauhan toteuttaa. Ja suurimmat Kiitokset teille alan opiskelijat, niin toisen asteen nuoret kuin aikuisopiskelijat, jotka kouluttamalla itsenne sitoudutte alaan. Löydätte oman paikkanne hyvinkin raadollisen bisneksen rattaissa, jaksatte ja pärjäätte. Ilman teitä maailma olisi niin paljon tylsempi paikka – tiedätte kyllä keitä olette.”

Ei muuten tippuneet nytkään, vaikka pikkasen tarttuivatkin – jatketaan!

Arska

 

Kuva © Aromilehti, PRO2017-gaala