Let`s BBQ

Let`s BBQ

Tämän Amerikan terveisen (kuva yllä) myötä napsahti – Mannisen grillikausi alkaa nyt. Markettiin ja ALKO:n kautta kotiin. Ajattelin aloittaa grillikauden tänään, joku mukava punaviini kyytipojaksi. ”Tässä olisi pari kivaa amerikkalaista. Jenkit grillaavat niin paljon, että he kyllä tietävät millainen punaviini toimii.” Okay, Thank you very much! Mukaan tarttuivat Dancing Bull Zinfandel 2010 ja Equinox Merlot Petite Sirah 2007. Esivalmistelut on tehty, grilli viritetty, vieraat tulossa, kevättä ilmassa ja toivottavasti kohta myös kesän tuoksuja…

Ja kerrankin säätiedotus piti paikkansa. Lunta tuli, on vasta toukokuu, vaakatasossa luvattu 10cm, ja paikoin enemmän. Hetken aikaa jo virittäydyin arktisen grillaajaan roolini, mutta olkoon. Keritäänhän sitä myöhemminkin – kesä on kuulemma tulossa.

Vastaa