Taitaja2012 – case closed

Taitaja2012 – case closed

Kevätlukukausi alkaa pikku hiljaa olla paketissa ja on aika pistää kuluneen lukuvuoden osalta piste myös kilpailutoiminnalle. Katariinan ja Jessin matkaa menestykseen on tällä sivustolla seurattu enemmän kuin tarkkaan, mutta vielä kerran, ja matkailun tyttöjen kera.

Ohjelmassa oli tänään viralliset muistamiset Rovaniemen koulutuskuntayhtymän, Lapin matkailuopiston ja yhteistyökumppanien puolesta – juhlapuheiden, stipendien, lahjojen ja perinteisten kakkukahvien muodossa. Vaan mitäpä tuota turhaa höpöttämään, annetaan kerrankin pelkkien kuvien kertoa. Sen verran kuitenkin, että syksyllä jatketaan uusien valmennettavien kanssa. Miten se menikään? Verta (kokkiveitsellä sormeen = todennäköistä), hikeä ja kyyneliä…

 
Näytöslajina kilpaillun Matkailun kolmanneksi tulleet Mari ja Karoliina
🙂

Valtakunnan eliittiä – Ravintolakokki sarjan 2. Karoliina ja Tarjoiljoiden 2. Jessi

Ja maistuuuuu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvältä – edelleen 😉

Vastaa