Round 2

Round 2

Ei mennyt Michaelin ja Timon koulutuspäivän päättänyt ryhmätyö ihan putkeen. Tehtävänä oli tuunata porukalla ryhmissä jokin gin-klassikko uuteen uskoon, ja kun kaikilla oli ja on oma näkemys vision kera, niin lopputuloksena oli juomasekoituksia jotka olivat huonoja – niin tylyltä kuin se kuulostaakin. Vaan niin otti saatu kipakkakin palaute kovasti ammattiylpeyden päälle, että porukka kutsui jo mainitut Mösjööt vielä torstaiaamuna ”uusintanäyttöön”. Miten meni nyt?

Ensimmäiset vedokset tarinan kera. Vadelmanmakuinen martini vodkasta, jossa rosee-pippuri kuvastaa keskiyön aurinkoa, katajanmarja giniä jne. – hyvä hyvä!

Ja lisää tulee käsittämättömän draivin kera – nyt näytetään, että eilinen oli työtapaturma jota ei olisi saanut tapahtua.

”No niin poijaat, mie kerron…” – ja kaikki tämä sormen kera 😉

No nyt on tasapainoisia makuja – tässä on jo sitä jotain.

Jep – on oikeasti hyvää! …Taivaallista 🙂

Hyvä Hyvä – lopputulos niinku Perlinillä, mutta käsin ravistettu.

Ja tässä tulee se mielikuvamaisema…

”Aivan mahtavaa – eroa on kuin yöllä ja päivällä eiliseen verrattuna, niin juomilla kuin teidän tekemisellä.”

Vielä pari vinkkiä ja muutama sana siitä kuuluisasta balanssista – S-Ryhmä kuulolla 😉

Ja vaihdetaan vielä pari näkemystäkin kaupan päälle – aivan mahtavaa 🙂 Kiitos Michael, Kiitos Timo! Kiitos tulevat Mesut! Viikolla 43 jatketaan. Sitä ennen kuitenkin hiotaan parin koulutuksen myötä esimiestaitoja työyhteisön johtaamiseen liittyen, sekä pureudutaan asiakas- ja henkilöstöturvallisuuteen.

Jatketaan !

Vastaa