Keikalla Levillä

Keikalla Levillä

Lapin matkailuopiston opiskelijat näkyivät enemmän kuin hyvin Levin alppiviikonlopun (FIS Alpine Ski World Cup Levi 9.-11.11.2012) tapahtumissa. Eri yksiköiden porukkaa oli rekrytoitu tapahtumaan runsaasti ja tuttuja naamoja tuli vastaan useammalla kulmalla. Seuraavassa Rovaniemen Toripuistikon tarjoilijaporukan, joka kävi hoitamassa Pernod Ricard Finlandin alkoholipromootioita, kisafiilikset kuvien kera. Kuvassa Jessi, Laura, Milla ja Niko – palveluksessanne. Vaan mihin ovat hävinneet Janika, Helmi ja Tamara?

Janika, Helmi ja Tamara – tallessa! 

”Odottavaisin ja iloisin mielin lähdimme kohti Leviä, tietämättä mitä tuleman pitää. Perjantaina pääsimme heti paikan päälle tultuamme töihin, osa Jacob`s Creekin viinibuffaan VIP-tilaan ja osa tarjoilemaan kuohuvat avajaisten kunniaksi. Lauantaipäivä alkoi aikaisin pystyttämällä mainokset, roll-upit, kokoamalla tiskit ja pistämällä paikat kuntoon asiakkaita varten.”

Kuva © Marko Mustonen

Perusposeeraamiset ja työn ääreen

Laura ja lakin alla piilotteleva baarimestarilegenda joka alan piireissä myös ”Porona” tunnetaan – pääsikö Laura huippuoppiin? Vastaan puolestanne. Kyllä pääsi. Ja se outo, ennen näkemätön, baariväline salkussa oli mustekynä 😉

Ravintolatyöntekijän arkea – kansa huvittelee kun toiset raataa

Kuva © Marko Mustonen

Ilme ainakin on ”syyllinen” 😉

Ku lähetää kylille, niin mennää tyylillä

Chili – joko nyt löytyi se tuote jossa se toimii!??

Jessin Havana Club-työmaa asiakkaita vaille valmiina: ”Kansainvälisyys näkyi selvästi, italialaisten, brittien, hollantilaisten, ranskalaisten ja norjalaisten myötä, kieliä päästiin käyttämään. Asiakkaat olivat kiinnostuneita esittelemistämme tuotteista – päästiin kertomaan sekä myymään niitä.”

”Oli mukava myös nähdä kuinka iso työ tällaisen tapahtuman eteen tehdään: promo-kamojen ja -tuotteiden hankkiminen, paikalle kuljettaminen, kokoaminen, purkaminen… Se ei sormia näpäyttämällä käykään. Ja aina tulee jotain mutkia matkaan, vaikka kuinka on suunniteltu ja kaikki on valmiina.”  

Palkanmaksajan kommentti

Lintelän Jukka (tässä casessa Levi Restaurants ja Pernod Ricard Finland), miten porukka pärjäsi? Antaisitko palautetta. ”Nappi suoritus tyypeiltä. Joustavia, aktiivisia ja oikealla tavalla oma-aloitteisia. Työn jälki oli hyvää ja ammattimaista. Oon tosi tyytyväinen. Ja niin oli muutkin tahot. Kiitos!”

…”Upea kokemus, toistekin voisi tällaisessa mukana olla. Reissu oli kaikin puolin ihan huippu.” 🙂 x 7

Vastaa