mitä Mestarit edellä, sitä Mikot ja Maijat perässä

mitä Mestarit edellä, sitä Mikot ja Maijat perässä

11

Kopioiminen on trendikästä – on aina ollut ja tulee aina olemaan baarityöskentelyyn liittyen. Kun tekemistä ei kuitenkaan rajoita ammattilaisen liian ”hienostunut ajatusmaailma” on lopputulemana yhä useammin ja useammin hienoja ja innovatiivisia omia toteutuksia. Aina se ei onnistu, mutta harva meistä oli seppä syntyessään. Seuraavassa toisen asteen nuorten tekemistä alkavaa kaamosta valaisemaan.

2

Tehtävän anto – Juomasekoituksen tulee sisältää konjakkia ja/tai inkiväärilikööriä, muuten vain mielikuvitus ja kaupallisuus rajana. Näihin laseihin jotain uutta – kiinnitä huomiota ammattimaiseen olemukseen, työskentelyyn sujuvuuteen ja luo jotain hyvää. Mallikkaimmat suoritukset huomioidaan.

3

4

Ha ha ha ha ha ha haaa haaaa haaaaaaard shake 😉

5

6

7

8.1

8

9

Mikael postasi silmien ja ilmeiden sielukkuudesta. Yhdistyisikö yllä olevan kuvan katseessa ja kehon kielessä sitä ammattilaisen intohimoa ja paloa – aitoa tekemistä ja läsnäoloa. Joonas ja ”Instant Classic”.

10

1

12

Rypäle- ja omenatisleitä, kananmunaa, sokeria ja ripaus taikuutta…

13

Aina kun toisen asteen nuorilta, valmistuvilta tyypeiltä (tarjoilijoilta) kysyy, mikä baarissa on tärkeintä, on vastaus sama. Hyvä musiikki ja paljon kavereita ympärillä. Toki vastauksissa vilahtelee myös mm. hymyilevä ammattilainen – onneksi.

14

Tällä kertaa sujuvimmasta työskentelystä ja melkein parhaista juomasekoituksista

15

Emma ja Joonas – olet juuri niin hyvä kuin sinun viimeisin palvelutilanteesi ja juomasekoituksesi

16

Jatketaan harjoituksia – Hyvää työviikkoa 😉

 

Kuvat © Ari Manninen

 

Vastaa