always mix bitters with pleasure

always mix bitters with pleasure

1.1

Yksi modernin baarityöskentelyn elementeistä on kilpailutoiminta. Toiset kokevat sen olennaisena osana Baarimestarin osaamista, toiset eivät ”numero rinnassa” touhuamiselle korvaansa lotkauta. Oli miten oli, on se kuitenkin arkipäivää ja toivottavasti Suomessakin yhä enemmän ja enemmän onnistumisten arviointia eikä vain virheiden etsimistä (se joka tekee vähiten virheitä voittaa). Vaan millaista on kilpailu kun voittaja pokkaa mm. 10.000 jenkkidollaria, esiintyminen voittaa tekniikan, tuomaristossa tekemisiäsi arvioivat mm. kaikkien tuntemat alan vaikuttajat Ian Burrell ja Philip Duff – ja kaikki vaan järjestetään alusta loppuun vimpan päälle kaukana kotoa. Angostura Global Challenge 2014 finaali Port of Spainissa Trinidad & Tobagossa, osa 1.

Mikä juttu?

Muuan kuva Suomen osakilpailusta (Finnbar 2013), jonka voitti Mika Koivula. Erinomaisesta suorituksesta huolimatta Mikan reissu jäi tällä kertaa Tukholman Euroopan finaaliin, josta maailman finaaliin Eurooppaa edustamaan selvisi Kreikan edustaja.

x

1

2

Port of Spain maaliskuussa 2014 – mitä on Angostura? Fiiliksiä finaalia edeltäneen päivän tislaamokierrokselta ja koulutuksista.

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

17

18

21

22

23

24

Ja arvotaan kilpailunumerot

25

26

Esimakua finaalista – osa 2 huomenna

Paikalla 11 finalistia ja numerolla 1 shown aloittaa James Uudesta-Seelannista. Mainetta ja mammonaa jaossa…

Kuva1

Suomen osakilpailun valokuvat © Interbrands Wines & Spirits, F.B.S.K. Kaikki muut valokuvat ja materiaali © Angostura Ltd.

Vastaa