back in 1842 – alkulähteellä osa1

1

Oli sitä aikaisemminkin suunniteltu, mutta tällä kertaa se myös muuttui todeksi yhteistyössä Servaalin ja Lapin matkailuopiston tahojen kanssa. Valmistuvien Baarimestarien opinnot huipentuivat opintomatkaan Tšekkeihin ja Plzeniin. Ohjelmassa olisi myös Praha ja mm. Bugsy`s baarin huippubaarimestarien näkemys baarityöskentelystä, mutta ensin vaalean oluen alkulähteelle – sinne mistä kaikki kauan sitten alkoi.

2

Tölkin kyljestä tuttu portti tervehti tulijoita pienen tihkun kera – olutta!? 😉

3

Vuosittain Urquellilla vierailee yli 300.000 henkilöä – vapise Joulupukki!

4

5

Luokkaretkellä 🙂

6

Moderni pakkaamo, joka vierailuhetkellä laittoi Urguellia lasipulloon ja Kozelia (4%) tölkkiin – käytössä oli 71% koko kapasiteetista, joka parhaimmillaan on 120.000 pulloa tunnissa.  

7

8

9

Maailman toiseksi pehmeintä vettä 😉

10

11.1

11

13

Oluttriviaa parhaimmillaan – mistä johtuvat putkistojen lommot?

14

Se alkuperäinen keittoastia

15

Pieni uhraus lompakolle, jolla varmistetaan, että Urquell ei maailmasta lopu. Ei hätää Urquellin ystävät – panimon kapasiteettia voidaan helposti lisätä.

16.1

Vuosikymmenten aherruksen (alkoi 1939) tuloksena 9 kilometriä varastokäytävää ja kellaria aina 22 metrin syvyydessä – Let`s go!

16

17

Olutta niin luonnollisena kuin vain voi – ja kohta päästään maistamaan (tässä kohtaa pikkaisen kiilasin 😉)  

18

Jos minulta kysytään, niin maailman hienoin ja kiehtovin ”kadunpätkä”

19

Ilme kertonee kaiken

20

Ystäviä ei ole koskaan liikaa – varsinkaan juomanlaskija sellaisia 😉

21

Aleena – mockrát Děkuji! NA ZDRAVÍ! Until the next time 🙂

22

Mikko & Servaali – älyttömän paljon Kiitoksia! 🙂

23

Syvintä olemusta etsimässä – ja katsotaan vielä toisetkin

24

25

26.1

27

Ku ei mahu, ni ei mahu 😉

29.1

Tuo naurettavan kokoinen ”sisäänkäynti” muuten on tynnyrinpesijöiden luukku – vain hoikille ja kovahermoisille!

29

Takaisin maan pinnalla ja seuraavalle rastille. Ohjelmassa ruokailu, jonka jälkeen Robert Lobovskyn Pilsner Urquell-hanakoulutus uudella hanatyypillä (Urquell-laskutekniikat) ja tasting. Osa2 pian.

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa