kotona

kotona

1

Helmikuussa 2014 postasin seuraavaa: ”Opiskelu oli selkeää, haastavaa ja mukaansa tempaavaa, tapahtui oikeasti hyviä täsmäasioita – oppimisympäristö on enemmän kuin onnistunut.” 21 kuukautta ja 11 moduulia myöhemmin. Vieläkö Lapin ryhmän fiilikset ovat samat, Pernod Ricardin kansainvälisen ”Maison – The Ultimate Bartender Programme” koulutusohjelman päättyessä? Voiko näitä juttuja opiskella laadukkaasti iPadin ympärille rakennetulla sapluunalla? Mitä sanotte tyypit?

2 3

Kannatti nostaa käsi ylös oikeassa kohtaa. Opinnot ovat olleet yksi parhaista ammatillisista kokemuksista ikinä.”

4 5Maisonista sain sen enemmän jota antaa asiakkaille. Huikeaa! Aivan loistava opiskelumalli ja tilaisuus oppia uutta.”

6 (1280x876)

7 (1280x860)

8 9

Lisäbuustia ja motivaatiota työhön. Hulluna uutta tietoa, hauskoja ja kiinnostavia tarinoita taskussa, joita kertoa asiakkaille.”

10 11Näköjään voi ja kyllä. Allekirjoitan, sillä suoritinhan onnistuneesti muutaman moduulin itsekin 😉 Kyseessä on oikeasti hieno ja onnistunut oppimisympäristö joka tempaa mukaansa, olit sitten ammatillisen urasi alussa tai jo pitkällä. Oppimisympäristö – tulevaisuuden? – jonka visuaalisista oppimateriaaleista olen edelleen kateellinen. Ja ei koko paketti ole pelkkää iPadilla touhuamista vaan mukana on myös perinteiset aistinvaraiset osiot, sillä kyseessähän on kuitenkin käsityöläisammatti. Kiitos Pernod Ricard Finland ja Henna – Lapin porukka kiittää mahdollisuudesta olla mukana 🙂 Jatketaan!

Näin. 2015 alkaa olla paketissa Arvon yhteistyökumppanit. Lyhyestä virsi kaunis – Teidän kanssa on ollut ja on hyvä touhuta. Jatketaan taas tammikuussa, niin nuorten kuin baarimestarien kanssa.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta (kuplien kera).
-Arska

 

Kuvat © Ari Manninen ja Pernod Ricard Finland

Vastaa