”kukaan ei ole ajatellut, mutta joku sen on kokeillut”

”kukaan ei ole ajatellut, mutta joku sen on kokeillut”

1

Sama mies, uusi päivä. Päivä no2 jatkui siitä mihin mesujen kanssa eilen jäätiin. Hyvin nukutut yöunet olivat selventäneet tequilan luonnetta, ja tuloksena oli laadukkaita ja niin paljon parempia juomasekoituksia (haastavasta alkoholista) kuin eilen. Yleisen hyväksyvän nyökyttelyn jälkeen matka jatkui takaisin vanhaan maailmaan ja aina niin kiehtovan ja haastavan viskin pariin baarimestaruuden luonnetta ruotien. Irlantilainen viski – mitä on? Onko irlantilainen viski sama tuote kuin vuosikymmen kaksi sitten? Mitä Irlannissa tapahtuu juuri nyt?

2

”Itse saan kiittää niitä joiden kanssa on ollut duunissa. On ollut ihmisiä ympärillä, jotka on sanoneet, että ala ottamaan asioista selvää ja rupea tekemään asioita oikein. Pikku hiljaa kun on itse etsinyt tietoa, niin nälkä on kasvanut syödessä. On myös pystynyt vaihtamaan työpaikkaa ja kokeilemaan uusia juttuja. Onko tämä minun juttu, onko tämä minun paikka – onko minun hyvä olla duunissa täällä?”

3

4

Milloin loppuu kiire – kun nautit hyvän juomasekoituksen tai siemailet sitä itseään sellaisenaan?

5

”Tequila on jotain niin paljon suurempaa kuin vain nuoruuden muistot.”

7 8

9

”Ethän sinä ole mestari jos sinulla ei ole ammattitaitoa – kärsivällisyyttä.”

10.1

Ja meillä päin nyökytellään näin – brändin (paidan) mukaista toimintaa 😉

10

12

Yksinkertainen on kaunista

13

ISO KIITOS Solera Finland. Hauskat ja työn täyteiset kaksi päivää menivät lentäen. Joonas Kiitos yksinkertaisen ja laadukkaan näkemyksesi jakamisesta, joka oli enemmän kuin raikas tuulahdus kaiken ”sen ja tämän” keskellä. Vähemmän todellakin on enemmän. Jatketaan! Rovaniemi kuittaa – lanttu (ja nauris?) on tulevaisuutta 😉

…”Eipä sitä olis aamulla skoleen käppäillessä tullu mieleen että tekasis drinkin LANTUSTA & Bourbonista! Ja se pentele oli vieläpä hyvvää.”

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa