viiltävä kivi ei sammaloidu

IMG_1924 (1280x841)

Baarimesujen kevätkauden ensimmäinen vieraileva tähti löytyi kuin löytyikin pienen hakemisen jälkeen – paikallinen asemapiha on niin valtava 😉 Tervetuloa Joonas Kaivoluoto ja Solera Finland. Lukkarissa olisi parin päivän näkemyksellinen koulutussessio, niin tietyistä tuoteryhmistä kuin itse baarityöskentelystä – se näkemys baarityöskentelystä saatiin heti kärkeen ja vieläpä varsin raikas ja järkeenkäypä sellainen. ”Moi! Minkälainen suhde teillä on tequilaan? Minkälaisia tequila –muistoja teillä on? Positiivisia vai negatiivisia?” Kenen vika negatiiviset muuten ovat – liian ison shottilasin vai huonon tequilan?

IMG_1929 (1280x794)

Kuka oli ensin? Mikä on tunnistetuin? Kuka on suurin? Kuinka paljon tequilaa tuotetaan vientiin ja missä sitä juodaan? Mixtot vain vientiin? Mitä eroa on tequilalla ja mezcalilla? Tequilaa hyville ja mezcalin matoja ja lepakoita pahoille? Pitkä viikonloppu mökillä!?

IMG_1934 (873x1280)

Hopeisia vai kuparisia varjoja upealla vartalolla?

IMG_1948 (1280x830)

IMG_1956 (1280x893)

IMG_1961 (1280x854)

IMG_1964 (1280x853)

Ja sitten lähti 😉

IMG_1979 (1280x851)

Satunnaisia onnenpyöriä? Pakkaskylmää tequilaa siemaillen, jäillä!!?? Juodaanko Meksikossa muka tequilaa jäillä!!!?

IMG_1981 (1280x729)

IMG_1985 (1280x853)

Ollappa sukunimeni Cuervo tai edes Korppi

IMG_1995 (1280x839)

IMG_1996 (1280x872)

IMG_2002 (1280x905)

Ja Acapulcossa biletti kuka?

IMG_2006 (1280x839)

Väri – tuoksu – maku – suutuntuma – jälki = miltä vartalo tuntuu suussasi? Ensimmäisen, toisen vai kolmannen asteen aromeja? 30 – 600, mutta mikä on sinun lukusi – voisiko (pitäisikö) olla enemmän? Mistä se johtuu, että jotkut tyypit tekevät vain hyviä juomasekoituksia?

IMG_2008 (1280x807)

Tequila on bileet, mutta miksi ne tuppaavat aina olemaan huonon olon bileet? Maistuiskohan se paremmalta jos pistäisi sekaan baarimestarin ketsuppia – joka on mitä!??

IMG_2060 (1280x796)

Lappilainen ammattiosaamisen näyttö päättyy aina näin 😉

Siitä balanssista

Plussia ja miinuksia yhdessä, mutta kuinka löytää se soljuva neutraalius nyansseineen joista asiakas pitää? Kun löydät, niin tuota on se kuuluisa balanssi juomasekoituksessa. Who`s in?

IMG_2031 (1280x882)

Joonas Kiitos erinomaisen informatiivisesta ja hauskasta päivästä. La Familia Kiittää! Pisti ajattelemaan ”itsestään selvyyksiä” ja omaa tekemistä raikkaalla ja mukavan yksinkertaisella tavalla. Jatketaan loistavasti startannutta Meksikon reissua huomenna irlantilaisella twistillä 😉

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa