…vai marketista?

…vai marketista?

1 (1280x769)

Mösjöö Issukka ja Day2. Jos ensimmäinen päivä antoi jo viitteitä tulevasta, niin taisipa toisen päivän sisältö sittenkin olla porukalle melkoinen yllätys. Mentiinkö syvälle? No mentiin ja hyvä niin, sillä hämmästyttävän harva alan todellinen taitaja puhuu (yleensäkään miettii?) asioista työpisteen ja työn ulkopuolella. Kumpi on tärkeämpää – juomasekoituksen balanssi vai oman elämän balanssi? Faktahan kuitenkin on, että kun baarimesulla on asiat hyvin, niin se heijastuu kaikkeen. Mesu hymyilee, asiakkaat hymyilevät. Mesu tykkää, asiakkaat tykkäävät. Mesu mököttää, asiakkaat alkavat mököttää. Mesua vatuttaa, asiakkaita alkaa vatuttaa. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole, eikä koskaan tule olemaan, sillä lahjakkuus ei nyt paina vaakakupissa – tämänkin homman kun voi oppia ja moni oppiikin (jos haluaa), enkä nyt puhu teknisestä osaamisesta jonka pystyy…

2 IMG_3302 (1280x860)

Mikä on tärkeintä?

3 IMG_3305 (1280x923)

Urako?

4 IMG_3311 (1280x682)

5 IMG_3314 (1280x853)

Jäätävää pedagogiikkaa jälleen kerran – digi on niin last season. Old school rocks! Me Like!

6 7 IMG_3341 (1280x853)

8

9 IMG_3356 (1280x853)

Penkkarikevennys – tyypit ainakin tuijotti kameraan, joten lähetään siitä, että on suunnattu meikäläiselle 😉

10 IMG_3360 (1280x853)

Tämä on se ilme 🙂

Mitä on luovuus? Mistä saa ja saat oikeita ideoita – mitä ovat liikeidean, palvelukulttuurin ja ympäröivä olemassa olevan mukaiset oikeat ideat? Tiesithän, että ideat eivät synny keksimällä vaan ne tulevat – ”sain idean”. Luovuushan kumpuaa hyvin voinnista, mutta mikä on sinun hyvinvointisi lähde?

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, omassa yrityksessäsi asiakkaana ollessasi, mikä tässä (muka) voi mennä pieleen? ”Oho – toi ei oo työkaveri!” 😉 Ja kun vauhtiin päästiin niin täydellä höyryllä eteenpäin. Ymmärrätkö asiakkaasi elämää – pitäisikö?

Out of the box, innovatiivisuus, elämys, laatu, baarimestari… – inflaation kokeneita termejä ja vain sanoja lauseissa ilman todellista merkitystä? MIKSI? – sana joka ei koskaan tule kokemaan inflaatiota.

11 IMG_3361 (1280x883)

Ja tämä se toinen johon yhä törmää elinkeinossa 😉

12 IMG_3371 (1280x812)

13

Banaani on marja ja mansikka hedelmä, hiekkaa saat haroa jos haluat. Appelsiinin tuoksuessa kaikki vaan on niin paljon parempaa – ”unleash the Artist in You!” Pyöri poika pallomeressä, mutta muista tulla sieltä pois 😉

14 IMG_3386 (1280x815)

15

Ihan varmasti sesonkituotteita – jotain omaa, jotain pöllittyä 😉

Kuinka sykähdyttää – sykähdyttäminen jää mieleen, eikö? Mennäänkö oikeasti moniaistisesti? Ketä teillä käy – mikä on heidän oma ”Vau!” –juttunsa?

16 IMG_3392 (1280x858)

ISOOO Kiitos Jarkko ja Bacardi Martini Finland – sitä saa mitä tilaa. Frimanin Hannun alustama ja Karttusen Mikaelin aloittama matka baarimestarin ammatilliseen minään sai laadukkaan jatko-osan. Moni asia aukeaa aikanaan viiveellä, mutta rattaat pyörivät nyt ihan oikeasti ja valmistavakoulutus alkaa purra – kohti tutkintotilaisuuksia ja todellista pro-statusta 🙂 Jatketaan jälleen viikolla 11 ja laitetaan tässä välissä myyntikampanjat raportteineen kuosiin, hoidetaan muutama keikka ja cateringjuhani elinkeinon yhteistyökumppaneille, hiihdetään lomalla ja huolehditaan siitä tasapainosta lentsun ohella.

 

Kuvat © Ari Manninen

 

 

Vastaa