ei päätä ei häntää

ei päätä ei häntää

1 (1280x826)

Kukaan ei enää juo konjakkia – niinkö? Ihan varmasti juo, mutta tunteeko uusi sukupolvi tiskin takana kyseisen alkoholin? Onko konjakki yhtä vaikea ja haastava juomatuoteryhmä kuten viskit? Uskaltaisiko konjakin kanssa pikkaisen revitellä, kun nuo konjakkilaseiksi kutsutut muinaisjäänteet vihdoinkin on saatu hävitettyä backbaareista. Mitä se konjakki oikein on – faktaa vai fiktiota? Mesujen vieraaksi saapui Veli Salonen Edrington Finlandilta ja päivän agendana konjakkimielikuvan päivittäminen ja tuunaaminen. Kysymys kuuluukin kuinka myydä konjakkia baarissa? Voisiko sitä myydä enemmän? Helposti, jos minulta kysytte.

2 (1280x881)

Tarinat – mistä ne myyntipuheet lähtevät?

3 (1280x815)

Paljonko ranskalaiset itse kuluttavat kaikesta konjakin tuotannosta? Ketkä ovat suuret ja kauniit konjakkitalot, ne neljä, ja miksi – kuinka suuri on heidän markkinaosuus? Limousine vai Troncais – ihan sama!!?

4 (1280x888)

5 (1280x853)

Osaatko myydä konjakkia makuprofiilien kautta? Vai meneekö pieleen heti ensimetreillä, koska XO on aina parasta, koska se on vanhinta konjakki ja siten parasta. Koska sen valmistaminen vie eniten aikaa ja se on siten parasta, koska…

”Tuo mulle parasta konjakkia!” – Ammatillinen miina, johon ravintoloissa edelleen astutaan eurojen sokaisemana, näennäisellä osaamisella ryyditettynä!?

6 (1280x820)

”Liukkaan pölymäistä…”

7 (1280x853)

Mikä on sinun mielikuvasi konjakista? Onko se pelkästään joku brändimielikuva vai…? Konjakki vs. brandy. Montako konjakkipulloa ravintolassa tarvitaan ja miksi – kas siinäpä pulma, vai onko?

8 (1280x853)

9 (1280x763)

Eipä ihan heti tulisi mieleen, että näissä mukeissa on konjakkia 😉

10 (1280x807)

13 (1280x821)

Kiitos jälleen kerran Veli ja Edrington Finland – ”mystinen” tuote aukesi ja porukka hoksasi 😉

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa