nöösipojasta mestariksi

nöösipojasta mestariksi

1-1280x828

Noin otsikoin Matiaksen ja Mikon koulutuspäivän lukuj… – korjaan työjärjestykseen – tälle maanantaille kun baarimesut mallia 16 saapuivat toiselle tutkintoon valmistavalle tietopuoliselle lähiopetusviikolleen. Keitä ovat Matias ja Mikko? Kyseiset nuoret herrat valmistuivat meiltä baarimestareiksi 2014 ja vielä tuolloin käytin heistä eräässä artikkelissa, opiskelujen aikaisen valokuvan kera, otsikkoa ”Luulin osaavani”. Nyt tuo otsikko olisi ”Tiedän osaavani”, sillä niin paljon hyviä asioita on tapahtunut parin viimeisen vuoden aikana, sitten Rovaniemen. ”Nöösipojat” yksinkertaisesti ovat kypsyneet mestareiksi, niin ihmisinä kuin laadukkaan tekemisen sanansaattajina. Söörien tiedusteluun – voisimmeko tulla kertomaan omat ammatilliset tarinamme koulutuspäivän muodossa, olikin enemmän kuin helppo vastata kyllä. Tervetuloa! Ohjelmassa mm. omat uratarinat ja arjen avaamista – millaista on olla Lappilaisena isolla kirkolla sekä elämääkin suurempi kysymys – onko elämää ilman baarimestariutta?

Ja sehän alkoi kuten pitikin – miksi te olette täällä? Jos oli kysymys edelleen hyvä, niin vastaus oli vielä parempi. Tätä me haluamme ja tätä me haluamme tehdä. Olen jo hetken aikaa tiennyt, että tämä on se juttu.

2-1280x828

3-1280x762

4-1280x797

Keskitytkö epäolennaiseen – onko vapaallakin ammatillisesti kiire?

Mistä löytyisi hyvää porukkaa töihin – miksi hyvästä henkilökunnasta on pula? Miksi porukka edelleen tekee hälläväliä tyylillä sinne päin sen kummemmin sitoutumatta – ei kaikki, mutta liian moni.

Oletko sinä muuten oikeasti mukava?

5-1280x836

6-1280x772

Vuosi 2017 – onko tulossa anniskelun hullu vuosi, joka muistetaan vielä pitkään? Miten niin – oletko valmistautunut mahdollisesti muuttuvaan, vai yllättikö jälleen? Eikö me itse tämä tilattu? Mikä muuten on ensi vuoden ykköstrendi, vieraanvaraisuus? Ei ole! Se on tuorepuristetut mehut ja joku hedelmäinen pintahiivaolut – get it 😉

7-1280x853

8-1280x826

Uskotko edustamaasi yritykseen, omiin tuotteisiin ja tekemiseesi – uskotko? Uskotko oikeasti? Jos et, niin…

9-1280x748

10-1280x791

11-1280x657

Pidätkö itsestäsi huolta – mitä tarkoitat?

12-1280x816

Kiitos Äijät ! 🙂 Hieno päivä ja isoja asioita, joihin saatiin harvinaisen kypsä näkemys. Elämä kun on niin paljon muutakin kuin baarimestarius, sen pitää olla. Kuka ihme jaksaa ”ravistaa 24/7” ja jos jaksaa, niin miksi ihmeessä? Kyllä elämässä pitää muutakin olla ja voit silti edelleen olla aito ja intohimoinen juomatuoteammattilainen – baarimestari. Kiitos myös arvokkaista vinkeistä kilpailemiseen liittyen – ehkäpä kipinä syttyi. Kiitos hyvästä fiiliksestä, Kiitos kun kävitte – kaksi palasta lisää omiin oleellisiin alan ammatillisiin verkostoihin. Ja lisää palasia tipahtelee, sillä vieraita on tulossa koko loppuviikon ajan, ihan ulkomailta asti.

 

Kuvat © Ari Manninen