tulevaisuutta luomaan?

tulevaisuutta luomaan?

1

Mikä on jokaisen baarimestarin unelma, ainakin jossain vaiheessa uraa? Oma baari – eikö? Mitä on yrittäjyys ja yrittäjän 24/7 arki juomatuotteeseen liittyen – onko siinä yhtään mitään järkeä? Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, mitä ne käytännön haasteet oikein ovat? Mikä siinä yrittäjyydessä maksaa, paljonko sitä rahaa oikeasti tarvitaan ja mihin? Kuka auttaisi? Jengiä käy, katteet ovat ok, miljöökin on kuulemma mukava, mutta… Yrittäjä ja kouluttajakollega Oulusta, Torres Spirits Brand Ambassador Jani Virta. Kertoisitko meille baarimestarista yrittäjänä? Mitä se yrittäjyys oikein ja oikeasti on? Talkoilua?

Ja kaikki alkoi, kuten se yhteen aikaan tuntui alkavan kaikilla – tuossa on viinat, tuolla on asiakkaat ja tuo on kassakone. Eihän ketään enää ”perehdytetä” näin, eihän? Ei tuo ollut silloinkaan sitä päivää eikä se enää ole tätä päivää.

2

Mitä tekisit tuosta, miten käyttäisit sitä, mitä se muuten on? Käsi sydämellä – tunnetko backbaarisi tuotteet?

3

4

Miksi asiat maistuvat jossain niin hyvälle, paremmalle kuin muualla.

5

Millainen on työtilanteesi – onko sinulla työrauha työstää? Pitäisikö joskus vaan olla pois, vaihtaa ja lähteä palataksesi? Miksi porukka väsähtää?

6

Miten tehdä samoja asioita erilailla ja ihan eri asioita omalla tavalla – tarvitseeko erottua? Jotain uutta?

7

Vaikka serviisi olisi ollut kuinka hyvä, niin se kuuluisa ”last impression” – miksi meni (menikö) pieleen kalkkiviivalla?

8

Jos homma ei toimi, niin missä vika – peilissä?

9

10

Miksi asiat maistuvat jossain niin hyvälle, paremmalle kuin muualla.

11

Koulutettu henkilöstö on yrityksen voimavara – onko? On! Se vaan on niin paljon muutakin ja niin paljon enemmän kuin vain kuvia 😉

12

Pääsetkö kokemaan asiakkaan hyvän fiiliksen!?

13

14

Vau – hieno päivä ja rautainen näkemys yrittäjyydestä. Vieläkö muuten haluatte oman baarin? Miksi ei, mutta kulma on nyt ihan uusi. Yrittäjyyden todellinen luonne aukesi ja totuus valkeni. Vielä halutaan, mutta tämä pitää nyt miettiä uusiksi ja näkemystä viilata. Iso Kiitos Jani ja Torres Spirits – jatketaan keväällä 🙂

15

Kuvat © Ari Manninen