Pylkkäsen Jyri ja BPF, Moi! Ohjelmassa päivitys baarimaailman trendeistä, teemoja, work shoppia ja diskuteeraamista, faktaa bar-cateringistä jne. Trendit tulevat ja menevät – oletko ajan hermolla? Osaatko ajatella lokaalisti? Mitä tuotteita pussailet? Ihmiset elävät muutoksessa – mitä juuri nyt tapahtuu ja mikä on se Z-sukupolven jälkeinen porukka?
Kuinka pelata nykykuluttajan kanssa? Some, menu design, yhteistyö – kenen kanssa ja miten (miksi)?, high reward vai jotain muuta?
D-sukupolvi, Z:n jälkeinen porukka – mitä tarjota digi-jengille baarissa, miten saada heidät unohtamaan älypuhelin, internet ja kaikki muu. Millainen juoma (mikä) räjäyttää D-sukupolven maailman – varma trendi? Ja ne trendit loi kuka?
Jones-porukka – miksi heille ei sitten oikeasti ole olemassa sitä paikkaa, joka voittaisi kotisohvan ja takapihan pation.
Ekologisuus, funktionaalisuus, jää, ikäännyttäminen, vähän alkoholia, mixerit, 0-hävikki, isojen pienet julkaisut, highballit, paikallisuus, tarjoiluastiat… – tulevista juomamaailman ennustuksista ja mahdollisista trendeistä lisää kevään aikana.
Tylsä terminaattorilasi, joka tippuu yön aikana lattialla = baarin oma somekuva drinkistä?
Toimiva liikeidea, yrityksen arvomaailma kunnossa ja selkeä päämäärä, niin sehän on siinä – oli trendejä tai ei.
#pienissähäissä#ystävät#patjatpalamaan#toivo
Millaisista aromimaailmoista tykkääminen on sisäänrakennettua – sour?
Good enough vai…
Hiilijalanjälki merkitsee – pystytäänkö jäljittämään.
Kiitos Jyri, Pete ja Beverage Partners Finland – tiukkaa asiaa alusta loppuun jälleen uudella twistillä. Niin, ikuisesti tiskin takana vai jotain muuta? Jatkuu huomenna – viikon viimeinen vieras in da house 😉
Kuvat © Ari Manninen