ruispuurolla eteenpäin…

ruispuurolla eteenpäin…

Baarimestarin eat mallia 2017A on tietopuolisen lähiopetuksen osalta taputeltu. Homma päättyi yhtä jäätävästi kuin aikanaan alkoikin. Vuoden aikana on Rovaniemellä käynyt pitkästi toistakymmentä vierailevaa alan huippuasiantuntijaa jakamassa omaa osaamistaan näkemyksen kera – Raittisen Make sen aloitti tämän porukan osalta. Viimeisenä kylään saapui hopeoitu buffalon karvoissa pyörivä tarinankertoja, eläköityvä viikinki, joka vei porukan rehellisesti hifistellen Suuren äärelle. Kyrötti ja Kyrötti vielä vähän lisää – Jussi Viljala ja Kyrö Distillery Company. Tehhäänkö oma gini?

Tunnetko tarinan?

Harvinaistakin harvinaisempaa ammatillista herkkua – väsätä oma gini…

Asiallisen jäykästi 😉

Hyvää katkeraa ystävänpäivää…

Tarra tulossa…

Olipahan jälleen hieno päivä, kuten koko vuosi on tämän porukan kanssa ollut. Kiitos KyröMikko silloin aikanaan, ja Jussi nyt (Lokka takapiruna). Taas päästiin kokemaan ja tekemään jotain todella spekiaalia, joka ei unohdu. Jatketaan myös sen oikeasti viimeisen baarimesuporukan kanssa (2017B), jolle saadaan piakkoin kasvot, kun heidän matkan seuraaminen toden teolla alkaa. Ehkäpä se olisi heidän kanssa sen puolijoukkueteltan ja leirin paikka? Kiitos kaikille, niin ryhmälle kuin yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistitte jälleen niin paljon enemmän tämänkin porukan kohdalla – tiedätte kyllä keitä olette, nöyrimmät Kiitokset! Näin – Rai Rai! Meikä lähtee kattomaan pandoja 😉

Kuvat © Ari Manninen