sepä alkaa olla siinä…

sepä alkaa olla siinä…

Se on yhtä lähipäivää ja vierasta vaille paketissa tämän baarimesuporukan matka. Vuosi meni nopeasti, kuten aikanaan lupasin. Onneksi se ei kuitenkaan ole vielä tässä, sillä tämä porukka onkin vasta tokavika. Se toinen 2017-poppoo vaanii jo kulman takana ja kohta mennään vielä kerran, kymmenennen kerran. Viime metreillä on perinteisesti ravistettu ”baarimesun Cooperin testi”, 12 minuutin rypistys nimeltään Ramos Fizzzzzzzz – ja niin ravistettiin nytkin…

Koska pystyn 😉

AUTO !

Ja sieltä tuleekin jo seuraava kyyti…

Hengittämättä… 😉

Kyllä tätä kööriä tulee ikävä. Voittaako mikään sitoutunutta porukkaa, joka puhaltaa yhteen hiileen. Haluaa enemmän ja haastaa mukavasti, nauraa paljon. On aito & läsnä (ja välissä niin Mombasan hiekkarannoilla, tai ainakin Kuusamossa), ja oikeasti osaa – ja jahka ajatus ja ymmärrys jalostuvat, niin osaa ja ymmärtää vielä enemmän. On mestari-sanan arvoinen ja antaa tekemiselleen takuun. Joku sanoi, että todellisia baareja ammattitaitoisine baarimestareineen näyttäisi olevan vain Turussa ja Helsingissä. Minä sanon, että Jep Jep! Kaveri vieressä sanoi, että ”Nonni!”. Ohikulkija totesi matkailun avartavan ja kirkastavan katsetta…

Huomiseen !

Kuvat © Ari Manninen