on vai off?

on vai off?

Sitä aina puhutaan arvoista ja niiden mukaisesta toiminnasta – niinpä. Ei liene sattumaa, että henkilöstö hymyilee ja kauppa käy, asioita tapahtuu. Tänään tuota hyvää oloa baarimesujen arkeen, läpi tuiskun ja tuiverruksen, toi Viljalan Jussi Kyröltä. Ja heti asiaan neljän tai ehkä viiden askeleen taktiikalla. Vaaleanpunaista betonille maistuvaa poltettua viinaa perunasta tehtyjen kultahippujen kera vai tehdäänkö vain hyvää giniä – päässäänkö me itse tekemään? Oikeasti? Niinku art of… Entäpä miten ne teidän ruistisleet makaavat? Let`s kökkä!

Silloin joskus se alkoi…

Ai jai ja rai rai 😉 Siinä on poijjaat etualalla Laaappilaista turvetta…

Onko edustamallasi yrityksellä – sillä baarilla vaikka – olemassa omat arvot ja toimitaanko niiden mukaisesti? Pitäisikö olla? Jälleen inflaation kokenutta sanahelinää vai oiva arjen ”työkalu” joka tuo mukanaan hyvää?

Tämä piha kuuluu mulle!

Miepä kerron…

Ei niitä baarimestareita enää tule. Taannutaan! – Saako esittää näkemyksen? Kyllä niitä baarimestareita edelleen tulee, sillä Ravintolan asiakaspalvelun at ja sen toinen ”polku” eli baarin asiakaspalvelun osaamisala on se juttu (tutkintonimike baarimestari). Uusi tutkinto ihan oikeasti on uuden mahdollisuus. Baarimestarin eat on jo kuopattu, joten mitäpä sitä enää sen ja ”kaatuneiden maitojen” perään itkemään. Nyt pidetään vaan huoli siitä, että uuden tutkinnon järjestäjien rima pysyy tarpeeksi korkealla ja lopputulema on laadukas läpi Suomen maan – ja että baarimestari (edelleen) toimii roolinsa mukaisesti asiantuntijana ja substanssiosaajana esimiestehtävissä, sikäli kun toimintaympäristö siihen antaa mahdollisuuden…

Ns. kurkiote.

…ja tässä ollaan nyt. Ja 2020 räpsähtää!

Aika hyvin oltiin aikanaan hetkessä kiinni. KIITOS Kyrön porukat ja Juho & kumppanit. Jatketaan vanhalla sapluunalla uusien juttujen kera!

Jaaaaa, miksi GT pallolasista!?

Ja huomenna mennään in English. Vauhtia vaan kiihtyy ja piha isonee…

 

Kuvat © Ari Manninen