Terveisiä Ranskasta, Vendéestä!

Terveisiä Ranskasta, Vendéestä!

Kansainvälisyys on mahdollisuus. Lapin matkailuopistosta ensi keväänä valmistuvat kokit, Janne ja Väinö, tarttuivat tuohon mahdollisuuteen ja lähtivät antamaan näyttöä omasta ammatillisesta osaamisestaan modernin keittiön synnyinsijoille Ranskaan, Vendéehen.

Edessä on parin kuukauden mittainen ”toppi-jakso” (työssäoppimisjakso) jona aikana nuoret miehet antavat näytön omasta osaamisestaan opintoihinsa liittyen. Vielä ei Ranskasta ole muuta kerrottavaa kuin että; iloiset ja hymyilevät, englantia sujuvasti puhuvat ja kaikesta kiinnostuneet avoimet nuoret miehet ovat tehneet vaikutuksen uusiin työnantajiinsa. Tuon viestin perusteella on lupa odottaa hyviä asioita tapahtuvan.

Janne (kuvassa vasemmalla) uuden pomonsa ja työkavereidensa seurassa – kuvassa keskellä on David Bourmaud joka on Le Petit Saint Thomas ravintolan, Jannen työssäoppimispaikan, omistajakeittiömestari.

Vau – pyöreitä kaloja 😉

Väinö (kuvassa vasemmalla) lämmitteli yhteistyökoulumme UFA E. Branlyn (La Roche-sur-Yon) keittiötunneilla ennen kuin suuntasi kohti työssäoppimispaikkaansa Le Balata ravintolaa.

Le Balata – täältä tullaan!

Poikien reissu kestää aina helmikuun 2012 ensimmäiselle viikolla saakka ja sitä tullaan seuraamaan hyvinkin tarkasti – pysykää sivustolla.

Allez allez!

 

Vastaa