Tonttukouluun – Allez allez!

Tonttukouluun – Allez allez!

Ranskalaisten vieraidemme Lapin seikkailu alkaa lähenemään loppuaan. Enää ei käytännössä ole jäljellä muuta kuin työssäoppimisjaksojen arviointi ja matkalaukkujen sekä muistojen pakkaaminen – lento kotia kohti lähtee tiistaina aamuvarhaisella. Sunnuntaisin ei tehdä töitä, on joku joskus tokaissut. Ei sitten! Lähdetään vaikka Santa Parkin syvyyksiin kuljailemaan, mukana myös opiskelijoiden arviointeja vastaanottamaan tulleet opettajat Sylvain ja Fred.

Ja tällä kertaa Napapiirin alitse

King without a crown 😉

Naamakirja on kaikkialla – tosin tämä oli hieman erilainen

Ei muuta kuin omaa naamaa rakentamaan…

Ja aikanaan seinään naulaamaan

Itse tein – näköinen!? That`s me 🙂

Vanha ystävämme joka tuntuu kerkeävän joka paikkaan

Greetings to La Roche-sur-Yon and UFA E. Branly! Merry Xmas mon Amis – see you soon!

Tonttukouluun, tonttukouluun… – to the Elf school

Uusia koululaisia tuppaa aina pikkasen jännittämään

Oppitunnin aiheena kurkkaaminen

Ja kaikki sanoo: ”Kiiver – Oover – Toover!

Ja tälläkin tarinalla…

Oli onnellinen loppunsa, aivan kuten kolmen viikon työssäoppimisjaksollakin jonka ystävämme viettivät Rovaniemellä, kaukana kotoa. Mieli halajaa jo kotiin, vaikkakin Vendéessä kuulemma sataa koko ajan, todennäköisesti myös Jouluna – mielellään voisi vielä pari viikkoa tepsutella pikkupakkasessa nietosten keskellä 🙂

Vastaa