F.B.S.K. Lappi 6v.

F.B.S.K. Lappi 6v.

Suomen Baarimestarien ja Kannattajien Kerho ry:n alaosasto F.B.S.K. Lappi ”juhli” kuusivuotista olemassa oloaan. Altia Finlandin ja Jari Heikan isännöimä vuosikokous todisti, että aktiivinen alaosasto voi hyvin – paikalla 21 kokousvierasta. Pienen alaosaston toiminta on vuosien saatossa löytänyt oman mallinsa ja vakiintunut olennaiseksi yhdistäväksi elementiksi Lappilaisten alan toimijoiden välillä. Erilaisten alueen tarpeita palvelevien koulutusten järjestäminen sekä positiivinen ja ammattiylpeä näkyminen nostettiinkin yhdeksi tulevan toimikauden päätavoitteista. Alkanutta toimikautta ja vuotta 2013 lähdetään viemään eteenpäin tutun ja turvallisen isähahmon (”ikuisen puheenjohtajan”) Juha Yli-Rahnaston johdolla.

Päivä pitenee ja aurinkokin on jälleen olemassa – kevättä kohti 🙂

Vastaa