we are back!

we are back!

Menin joskus sanomaan, ilmeisesti ääneen, että jos virtuaalibaari saa 200 tykkäystä naamakirjassa, niin blogi aukeaa uudestaan – nyt niitä on hulppeat 203, joten ei liene vaihtoehtoja. Menisiköhän tuo 1000 rikki!? Totta puhuen vaihtoehtoja on, mutta olisi suoranainen ”rikos” jättää kertomatta Lapin matkailuopiston Baarimestarin eat 2013 porukan hyvää vauhtia etenevä matka kohti asiantuntijuutta – ja kyllähän minulle pikkaisen oli ikävä tätä kirjoittamistakin, vaikka sosiaalinen media terminä…

Lauteilla on uusi ryhmä, mutta myös Manninen on uudistunut, ainakin pyrkinyt, ja siinä ohessa myös tapa juoksuttaa porukka läpi tutkinnon osien. Onneksi tietyt asiat eivät muutu – kuten kuva tältä päivältä kertoo 😉

Paljon on kerinnyt tapahtua sitten viime postauksen, mutta otetaan mennyt aika kiinni vielä ennen vuoden vaihdetta. Ennen kuin palataan menneeseen, niin päivitetään jo mainitun ryhmän opintoja meneillään olevan ”jo legendaarisen superviikon” muodossa. – Tuoreet kuvitetut viikon 46 postaukset luettavissa pian.

Yläkuvassa vasen laita eli ikkunapuoli (debet) ja alhaalla loput tyypit Baarimestarin eat 2013 porukasta. Ivalosta Ylläksen ja Rovaniemen kautta Kokkolaan, joka on kuulemma siellä jossain suuren ja mahtavan Raahen vieressä.

Tästä se lähtee. Luvassa suuria tunteita, ammatillisia elämyksiä ja ainakin Karttusen Mikael – pitäkää yhteys päällä.

Arska

Vastaa