voiko ihanammin päivä enää alkaa

voiko ihanammin päivä enää alkaa

1.1

Viikko 46 käynnistyi maanantaina koneita viritellessä mm. henkilökohtaistamisen muodossa – opiskelijoiden henkilökohtaisten omaan yritykseen ja tutkintoon liittyvien tehtävien muodossa. Tiistaina sitten räpsähti ja heti aamusta, kun kylään saapuivat Matias Westerholm Moët Hennessy Suomi ja juuriltaan Rovaniemeläinen, opiskelijoiden kiihkeästi odottama huippubaarimestari Pekka Välitalo.

2.1

Matias ja kuplat – vastustamaton pari

2.2

Ryhmä on jo tutustunut viiniin ja kuohuviin kun Sanna Gullstèn (Fondberg) kävi vetämässä perinteisen Baarimestarin viinioppi-koulutuksen alkusyksystä, mutta aina tulee jotain uutta.

2.3

Paikalla olleet tietävät mikä juttu 😉

2

Yes, please – käy mainiosti!

3.1

Arjen luksusta ja monille ensimmäinen kerta. Opiskelijan kommentti: ”Yllättävä, mahtava ja antelias yllätys tuoda meille niin laadukkaita tuotteita tutustuttavaksi.”

3

5

Samppanja on hyviä fiiliksiä. Kuinka moni alan tyyppi oikeasti tuntee kyseisen tuotteen? Kaikki siitä puhuu ja osa myykin, mutta… – Osaatko (haluatko) myydä kuohuviiniä?

6

Tällä kertaa vieraileva tähti sai suorittaa sapeloinnin, jo ihan oman katu-uskottavuutensa takia 😉

7

8

Ja sitten rypäletisleiden kiehtovaan maailmaan – konjakista alkaakin muodostua ryhmän lempilapsi.

9

10

On uskomattoman hienoa, että alan toimijat antavat opiskelijoille mahdollisuuden tutustua tuotteisiin, esim. Hennessy Paradis, jotka lähtökohtaisesti ovat tavoittamattomissa, mutta todennäköisesti kuitenkin omassa back baarissa. Pidä siinä sitten myyntipuheita kun koskaan ei ole päässyt maistamaan (saanut?) kyseistä tuotetta.

11

Antin viikon ensimmäinen pyhähetki

12

Konjakista innovatiivisesti, konjakki juomasekoituksen ainesosana. On aika siirtyä baariin – Pekka ole hyvä!

Kuvat © Ari Manninen, Jessi Leivo

Vastaa