oh yes, I´m a great Bartender…

oh yes, I´m a great Bartender…

1

Kello on 08:00 – aika aloittaa päivän aherrus. Ohjelmassa tänään työpistesuunnittelun ja oman työn organisoinnin syventämistä – jatketaan siitä mihin eilen jäätiin. Alkuun teoriaa näkemyksen kera, jonka jälkeen jälleen elinkeinoon opiskelijoiden omia työpisteitä ruotimaan. Ensimmäinen valmistunut myyntikampanja myös purettavana, näyttöjä aikataulutettavana ja jos aikaa jää niin vihreiden keijujen ihmeellinen maailma odottamassa. Aukeaisipa ovi jo…

2

Samaan aikaan seinän toisella puolella. Niin kovin levollista, mutta jotain puuttuu 😉

3

Ja tähän jäätiin – ”…but you can control your set-up”

4

Edelleen opettavaista – niin hyvässä kuin pahassa 

5

Puhutaan tekemisen laadusta – kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja paikalla olleet tietävät. Kyseenalaista, haasta ja mene aina välillä tunteella – Let`s Go!

6

7

8

Ja täältä tulee vielä lisää

Taisin hieman itsekin tuohtua 😉 Aivan mahtavaa. Kuherruskuukausi todellakin on ohitse ja ympärillä olevan ammatillinen haastaminen on alkanut. Lisääntyvä ymmärrys, itseluottamus, ammatillinen ylpeys ja intohimo ajavat eteenpäin – ja vauhti tulee vain kiihtymään. Hengästyttävän hyviä asioita luvassa. Näin se on mennyt joka ryhmän kanssa, ennemmin tai myöhemmin – näinhän sen pitikin mennä.

9

Pikku jäähdyttely raikkaassa ulkoilmassa teki hyvää – uusi baari työpisteineen

10

Eikö se silloin ole enemmän kuin onnistunut myyntikampanja kun asiakkaiden keskiostos nousee sen ansiosta, taloudelliset tavoitteet täyttyvät, se kuuluisa tavoiteltu kateprosentti ylitetään, alkoholiyritys jonka salkkuun tuote kuuluu voisi käyttää kampanjaa sellaisenaan…

11

Ei keretty – jatkuu huomenna ja heti aamusta.

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa