kick this!

kick this!

1

Timpan ja Michaelin kahden päivän ammatillinen tukkapölly – ”menee vielä aikaa, että olen saanut sisäistettyä kaiken kuulemani ja ymmärtänytkin sisällön” – päättyi leikkimieliseen drinkkikilpailuun, jossa kuultu, nähty, tunnettu, haistettu ja maistettu tuotiin käytäntöön – eläköön kilpailuvietti ja aito itsensä likoon laittaminen. Haluatko laittaa itsesi likoon – miksi et haluaisi haastaa itseäsi? Onko jokainen yksittäinen palvelutapahtuma ja asiakkaillesi valmistama juoma luksushetki asiakkaan vinkkelistä? Miksi ei ole – miksi muka ei voisi olla? Millä perusteella luksushetket jaetaan?

A21 & Pernod Ricard Rovaniemi Cocktail Grand Prix 2014

Valmista jotain mukavaa rajatuista raaka-aineista ja kerro samalla juomasekoituksen tarina. Tuomaristo arvioi juoman ulkonäön, tuoksu (se joko on tai ei), maun ja koko tapahtuman ammatillisen yleisvaikutelman. Olkaa niin hyvät – saa ravistaa ja riistää!

2

Numerolla 1 Käpsyyyyyyyyy… Tähänhän me jäätiin – mitä oli mösjöö Siitosen ilmeen takana? Ota ammatillinen haaste vastaan ja käytä mahdollisuus kun siihen annetaan tilaisuus – niitä ei välttämättä enää tulee samassa toista kertaa vastaan. Käpsy otti ja opasti itse mestaria Perlinin käytössä 😉 Vodkan, pastiksen, sitruksen ja muurikellon kautta…

3

4

Numerolla 2 Aleksiiiiiiiii ja Bourbonia, appelsiiniaromista sitrusta, kananmunan valkuaista, pajua….

6.1

Numerolla 3 lavalle astelee Iloisen Ilveksen Hannaaaaa…

6

No 4 Mattiiiii ja aina trendikästä giniä, sitruunaruohoa, appelsiinia ja mm. bittereitä. ”Minäpä kerron ystäväni. Kaikki alkoi…

7

Numerolla 5 mainetta, mammonaa ja mystistä kirjekuorta tavoittelee Jessiiiiiii ja shakerissä mm. ”konjakkia” ja puolukkaa, lasin reunalle tuohta…

8

Numero 6 ja Miikkaaaaaaa! Aikanne alkaa nyt olkaa hyvä. ”Irish cousin” ja (viskiä), tyrniä, hunajaa, bitteriä, kananmunaa…

9

Number seven lucky 7. Jereeeeeeee…

10

Numerolla 8 ja Kristaaaaaaa ja sammal joka on jo museoitu 😉

11

Numero 9 ja Saraaaaaaa – ”Angry whale”, joka myös Moby Dickinä tunnettiin. Small batch + Bourbon + sitrusta + bittereitä + THE SHAKE – olkaa hyvä.

12

WOW! 🙂

13

14

Numero 10 ja kolaria kohti – Anttiiiiiiiii. Tarina oli legenda jo ennen lopetusta 😉

15

16

Snowberry Cup

17

Numerolla 11 Jonnaaaaa ja luvassa Lappilaista nestemäistä gastronomiaa paikallisista raaka-aineista – poronkäristyksenne olkaa hyvä!

18

19

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä numerolla 12 amerikkalaistunut Peteeeeeeee…

20

Kuoren ei aina tarvitse olla ruskea

And we have a Winner, pienimmällä mahdollisella marginaalilla – Antti ole hyvä. Halusitko (viitsitkö) laittaa itsesi likoon – oliko valmistamasi juoma luksushetki asiakkaan vinkkelistä? On loppuyhteenvedon aika.

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa