it`s all about hospitality – Bugsy`s

it`s all about hospitality – Bugsy`s

1

Mitä tapahtuu Prahan yössä? Millainen on tsekkiläisen huippubaarimestarin näkemys ja visio? Bugsy`s antoi vastauksia ja kuten otsikosta voi päätellä, myös otti enemmän kuin lämpimästi vastaan – kaukaa pohjoisesta tullut baarimestari(opiskelija) oli täysin tasavertainen tsekkiläisten kollegoidensa kanssa. Kaikki jaettiin avoimesti ilman turhia kiemurteluita.

2

3

Erik avaamassa Bugsy`s baarin filosofiaa

4

6.2

6

7

8

Mielenkiintoinen ja toimiva ratkaisu: (vesi- ja) pesupiste varsinaisten työpisteiden välissä   

9.1

Ei ihan joka baarin normituotteita

9

Näin se parhaimmillaan menee. Vitezslav ja Miikka vaihtamassa ammatillisia näkemyksiä – ammattilaiselta toiselle.

Mikä on nyt se juttu? ”Viskin menekki laskee koko ajan ja erityisesti tummat rommit valtaavat alaa. Jos ennen oli 200 erilaista viskiä ja muuan rommi, niin nyt on 100 viskiä ja 100 rommia. Samppanjaa menee paljon.” Onko joku maku, joka on se juttu? ”Moniakin esim. kirsikka. Meillä on mm. omat kirsikkasiirapit ja pyreet.” Entäpä jää? ”Tehdään pitkälti itse.” Mikä on tärkein baarityöntekijän ominaisuus? ”Kyllä se kaikki lähtee vuorovaikutustaidoista ja kyvystä saada asiakas tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi. Toki myös osaamisen ja tietämyksen on oltava kunnossa.”

10

Kun homma on ns. hanskassa on helppoa olla siistiisti cool

12Joskus sitä vaan sattuu painamaan kameran laukaisinta juuri oikeaan aikaan ja tuloksena on tahatonta ammatillista komiikkaa parhaimmillaan 😉

13.1

13

14.1

15

Milan ja laadukkaista tuotteista laadukkaita juomasekoituksia, vaikka tsekit eivät kuulemma varsinaisesti vodkalle lämpiä.   

17

Thank you Bugsy`s & Erik, Vitezslav, Milan + Ladies. You`re hospitality was unbelievable – we hope that one day we can give it back to you here in Lapland Finland. Keep the cocktails alive!

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa