tervetuloa Baarimestarit – tänään meillä on…

tervetuloa Baarimestarit – tänään meillä on…

1

Aamulla aistinvaraista teoriaa, jonka jälkeen lounaalle nauttimaan hyvästä ruoasta hymyn kera – Kiitos Oppipojan väki ja viimeisen vuoden opiskelijat, tulevat rautaiset ravintolan alan ammattilaiset, niin salin kuin keittiönkin puolella. Takaisin baariluokkaan sorvin ääreen lounaalta tarttuneen ranskalaisen vieraan kera ja aikanaan Kespron messuille verkostoitumaan.

2

Henkilökunta hymyilee, asiakkaat hymyilevät – ei niin kovin vaikeaa?

3

Lounaalta mukaan tarttunut Altian ”völjyssä” liikkunut Advinin viiniammattilainen Mösjöö Alban Bernadi (vasemmalla) ajatusten vaihdossa Markuksen kanssa

”Mitä mieltä viinistä baarin tuotteena?” Vastakysymys: ”Millainen on ranskalaisen baarityöskentelyn taso?” Suomalainen majoitus- ja ravitsemisalan koulutusmalli, tutkinnot sekä oppilaitoksen tapa toimia kiinnostivat ja vakuuttivat – yhteistyökuvioita odotettavissa.

4

Ammattilaiselta ammattilaisille – Matias (Moët Hennessy Suomi) ja nopea briiffaus Single malt, konjakki ja kuplamarkkinoista

5

6

Mikko, Jani, Servaali ja poikain viritys, joka ainakin minussa aiheutti kateellisia väristyksiä 

7

8

9

Sanna Fondbergiltä

10

Kespron messut 2014 / Rovaniemi

Mitä messuilta jäi käteen? Tutkinnon läpiviemisen kannalta oleellisten elinkeinon yhteistyökumppanien (osan) tapaaminen. Nimille saatiin kasvot ja tulevia viriteltiin tutkintoon liittyen (esim. myyntikampanjoita) – Kiitos jälleen kerran arvon yhteistyökumppanit, vieraanvaraisuus on hieno laji 🙂 Esillä oli muuan mainio uutuus ja muuten vaan enemmän kuin mielenkiintoinen juomatuote. Ja tämä on sitten opiskelijoiden suusta: ”Myyminen on taitolaji!” – täysin samaa mieltä 😉

11

Ja näinhän se tänään meni 😉 Jatkuu…

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa