FinnBar 2014

FinnBar 2014

1

Tämän vuoden ammatilliset reissaamiset on sitten tehty. Viimeinen rasti oli kotoisat FinnBar-baarialan messut Isolla Kirkolla. Ohjelmassa lähinnä olemassa olevien verkostojen vaalimista, uusien rakentamista sekä lyhyt kierros Helsingin yössä – jossain olisi kuulemma ovi josta pääsee sisään vain kampea veivaamalla. Kaikkia ei keritty morjestamaan, mutta moneen törmättiin. Oliko mitään uutta?

Ei kamalasti, mutta jotain – pari mielenkiintoistakin juttua. Seuraavassa lyhyt välähdys muutaman kuvan kera, niin messuilta kuin kyliltä.

2.1

2

Gin – ja loppua ei ole näkyvissä. Katajanmarja alkaa olla jo niin ”last season” 😉

3

4

Tässä omasta mielestä yksi mielenkiintoisimmista jutuista – Angostura ja Peychaud ovat tehneet omat juttunsa eikä niitä paremmaksi voi pistää, mutta noista neljästä löytyy kaksi aivan loistavaa jotka kuuluvat ehdottomasti baarin kuin baarin bitteri-rivistöön. Kaikkiaanhan niitä tarvitaan max. vain 5 (viisi) pulloa eikä yhtään enempää!? Eikö 😉

 5 7 8 9

Lapin matkailuopisto Proudly presents – Rovaniemen Baarimestareita neljältä eri vuosikurssilta. Ja olihan teitä siellä paljon enemmänkin 🙂

9

Mezcal – seuraava iso juttu (Suomessakin)? Kuinka samaistua johonkin jota ei tunne, johon ei liity tunnesiteitä? On parhaimmillaan hieno tuote. Kerrankin etiketin lupaus pitää kutinsa tuon (yrtin) timjamin suhteen.

10

Mielenkiintoinen tuote – lakulla ja chilillä. Niin se maailmaa muuttuu ja… 

11

12

Arkeologinen mysteeri – 13 kristallikalloa Yucatanin niemimaalta tuhansien vuosien takaa. Nyt (vuodesta 2008 lähtien) kalloja saatavilla Hollywood-tähti Dan Aykroydin ja John Alexanderin sormenjäljillä varustettuna – maissista ja persikasta (vehnästä?) tislattua kanadalaista luomuvodkaa, joka on suodatettu läpi ”Herkimerin timanttien” ja… – hieno pullo.

13

Suomalaista alkoholihistoriaa surkeimmillaan – only in Finland – eikä aiheesta sen enempää vaikka mieli tekisi… 

14

Villi Länsi ja…!? Folkehan se siinä Salutorgetin kulmassa. Aina yhtä mukava tavata, aina yhtä hauskaa 😉 Tänks Ystävä!  

15

Ja tämä on se kampi jota kannattaa ehdottomasti kääntää – enemmän kuin käymisen arvoinen jalokivi (Trillby & Chadwick) niin harmaalla alan kentällä. Kiitos Mestarit!

…Olipa muuten hankala saada yksi olut tiettyinä hetkinä tietyissä paikoissa 😉 Näin. Kiitos arvon yhteistyökumppanit joiden kanssa törmättiin – oli kiva nähdä, jatketaan. Ensi vuonna lokakuun messumatkakohde vaihtuu Berliiniiksi. Sen verran melleviä matkakertomuksia ja kommentteja tuli kuultua, että sinne.

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa