onko täällä töhöjä töissä?

onko täällä töhöjä töissä?

x

Issukka tuli ja meni – pöly laskeutui, mutta mieli kävi kierroksilla. Oli aika viedä käytäntöön saadut näkemykset ja opit. Painua tiskin taakse ja touhuta, ravistaa & riistää, sen kummemmin ammattilaisten suosimista yleispuhdistusliinoista tai lainalaisuuksista välittämättä. En edes yritä sisällyttää tähän postaukseen mitään sen kummempaa ammatillista ahaata tai visiota – asiathan eivät ole vakioita 😉 Annetaan kuvien kertoa. ”Rohkaisi kokeilemaan ja hassuttelemaan kun perusasiat ovat hallussa”.

1

Päivä alkoi palautteen kirjaamisella – niin seesteistä

2Oli aika kuplittaa, suodattaa ja pullottaa lokakuussa 2014 uuttumaan laitettu ”Pöyliö Bitter”. Pöyliö? ”…arvellaan, että taustalla voisi olla ruotsin sana böle, joka tarkoittaa asumusta, kylänosaa, uudisasutusta, ulkoniittyä. Kirjan mukaan nimeä tapaa niin talon- kuin sukunimenäkin Kemijärvellä, Rovaniemellä ja Kuusamossa.”

3 4

5

6

7

”Miksi tätä työtä tehdään. Tarpeellinen muistutus iski tajuntaan siitä, että työnihän on hauskaa. Ei tarvitse ottaa liian vakavasti.”

8Vasemmalla Lappilainen tapa (perinteinen) vaahdottaa valkuaiset – oikealla ryhmän vastine kultaisille ananaksille 😉

9

Bitter Art

10Tarjolle näin?

11

F-18 Hornet ja viivaa taivaalla – ”11” Rules 😉

12

13 14

”Miepä kerron…”

16

”Pisti miettimään asioita, joita on pitänyt itsestään selvyytenä, uudella tavalla ja uudessa valossa. Uusia ideoita syntyi.”

17

18

Ilmiselvää satelliittikuvaa – sininen ja valkoinen + Suomi joka edelleen on pinnalla

20 21

23

Joskus se luominen vaan on tämmöistä – sitä kun on se kuuluisa ”flow” päällä, niin turha sitä on keskeyttää luutuamisella 😉

24

”Kaiken uuden tiedon ja tarinoiden takaa löytyi selkeä opetus: opiskele, halua, ime tietoa ja sisäistä. Kaikki lähtee itsestä.”

…En malttanut. Perusasiat kuntoon – strateginen läppä vai arjen konkretiaa. Baarimesujen matka jatkuu jälleen viikolla 12, ollaan kuulolla!

Kuvat © Ari Manninen ja Jussi Talikka

Vastaa