opiskelemaan – Baarimestarin eat 2015

opiskelemaan – Baarimestarin eat 2015

1

Lapin matkailuopiston (Rovaniemi) Baarimestarin erikoisammattitutkinnon haku on nyt auki. Uusi aloittava ryhmä kokoontuu vielä tämän kevään aikana ja varsinaisesti opinnot polkaistaan käyntiin syksyllä 2015. Kiinnostuitko? Omaatko jo ammatillisen osaamisen jolla pärjää, mutta syvällinen ymmärtämys ja se jokin puuttuvat. Kiinnostaako edelleen? Mitä, missä, miten ja milloin?

Mestari – vahva sana joka velvoittaa ja antaa lupauksen, takuun laadukkaalle tekemiselle. Klikkaa tästä lisäinfoa ja hakeudu alkavaan koulutukseen täyttämällä hakulomake.

2

Kuvissa Lapin matkailuopiston Baarimestarin eat mallia 2013. Nykymuotoisena tutkinto Rovaniemellä ja Lapin matkailuopistossa alkoi vuonna 2007. Kaikkiaan vuosikursseja on tähän asti ollut kuusi: 2007, 2008, 2010, 2011, 2013 ja nyt keväällä valmistuva vuoden 2014 ryhmä.

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa