rehellistä hifistelyä

rehellistä hifistelyä

1

Mikko toi mukanaan Mikon kun Koskinen Kyrö Distilleryltä saapui avaamaan kaikkien huulilla olleen Kyrön tarinan. Sen verran jo tiedettiin etukäteen, että saunasta se aikanaan alkoi, mutta mikä juttu? Vieläkö tänä päivänä voidaan raadollisen oloisessa bisneksessä luoda tarinoita menestyksekkäästi, laadusta tinkimättä, vankkumatta omaan tekemiseen ja arvoihin uskoen, muista välittämättä. Surrealistinen, huumorintajuinen, poleeminen, muuttava, yhteisöllinen… – kerroppa Sööri lisää.

”In rye we trust – we do everything the hard way: rye is the hardest grain to distill… We believe that good things come to honest enthusiasts. We are bold people who enjoy things they like the way they like…” © Kyrö Distillery

2

”Kaikella on tarkoitus. Pientä närkästystä voi ja saa aiheuttaa. Voidaan tehdä kuten halutaan, maailmahan ei ole valmis. Tuodaan ihmisiä yhteen ja… Vuotta myöhemmin saatiin koetislauslupa. Kuinka löytää oikea tie oppia mahdollisimman nopeasti? Kyllä tämä viinaa on, mutta tuleeko tästä viskiä? Karkeatisle. Ja sitten pidettiin tiedotustilaisuus. Ensimmäinen erä oli 16 pulloa. Ensimmäinen myyntierä 300 pulloa.”

3

4

”Luo jotain tuoksumaailmasta, fiilistele ulkona ja…”

5

Tislaajalta ”toiselle” 😉

6

7

8

9

10.1

10.2

Maarianheinällä

10

11

12

13

Oltermannia etsimässä

14

15.1

Isosti Kyrön hengessä

15

16

17

18

”Kaikki iso lähtee pienestä joukosta motivoituneita ihmisiä, mutta mistä löytää tuo joukko?”

Kiitos Koskinen ja Kyrö Distillery. Monesta asiasta täysin kanssanne samaa mieltä. Skeptinen asenteeni katosi päivän aikana. Jonkun vain piti avata tämäkin tarina jolle toivotamme menestystä. Omaan tekemiseen uskovia ja vahvaan tarinaan luottavia rehellisiä tekijöitä kun ei ole koskaan liikaa, oli homma sitten mikä tahansa – kuinka vahva on sinun tarinasi?

 

Kuvat © Ari Manninen

Vastaa