buutataanko?

buutataanko?

Mitäpä se olisi ilman sitoutuneita ja luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka edelleen jalkautuvat. ISO KIITOS Teille kaikille, jotka olette osallistuneet tämänkin porukan luotsaamiseen. Edelleen te mahdollistatte niin paljon – nöyrimmät Kiitokset ja kyynärpäät. Rikkaus touhuta teidän kanssa. Mikko Pietikäinen ja Norex – sisään vaan! Ooteltiinkin jo…

Kuka ei kuulu joukkoon?

Popon ensimmäinen kysymys kuului, mitkä ovat vahvuutesi? Ja vastaukset: kiireen hallinta, palvelu, positiivisuus, monipuolisuus, järjestelmällisyys sekä tuotetietous. Entä kehittämiskohteesi? Vastaukset: tasalaatuinen työskentely, huolellisuus, itsevarmuus, vuorovaikutustaidot, tuotetietous, kiireen hallinta, tekninen osaaminen ja ajan käyttö…

Viiini – ns. seksikäs baarin tuote? Millainen teidän baarin viini on?

Miten näet ja koet alkoholiyritykset ja niiden edustajat? Pääsetkö tapaamisiin mukaan – jos et, niin miksi et? Jos et päättämään niin edes kuunteluoppilaaksi? Tunnetko oikeat henkilöt? Pitääkö kaikki tuntea…

Nyt kun anniskelulainsäädäntö, ne kahlitsevat säännöt ja määräykset, mahdollistaa niin paljon kuin enemmän, niin miksi tekemistä edelleen rajoittaa ”4cl:n ajattelu” – ymmärrätkö mitä yritän sanoa? Alahan muuttuu koko ajan (muuttuuko?), mutta muututko sinä…

Tässäpä mainio tuote – pakko myöntää, että innostuin itsekin ja kananmunat ovat jatkossa tältä osin historiaa. Aina tasalaatuisia raikkaita tippoja, toisin kuin kananmunat. Jatkoon…

Osaatko hyödyntää peruspsykologiaa ohjatessasi asiakkaan ostopäätöstä – HÄ? Lapin 2020 -sesonki – kenelle ja miten? Mikä palvelee parhaiten kotimaista asiakasta?

Ethän ”tapa” liiketoimintaa omalla tekemiselläsi – HÄ? Miten erotutaan, miten sinä erotut? Mikä on se meidän juttu, oliko meillä edes omaa juttua? Pitäisikö olla kun kadullakin on aika hiljaista vai odotellaanko (mahdollista?) massaa, josta riittää jälleen kaikille?

Onko vanhan tuotteen (”jutun”) uudella tavalla tarjoilu sitä kaikkien toitottamaa elämyksellisyyttä?

Kun sen homman tajuaa voisi seuraavasta todeta. Tästä porukasta valmistuneen baarimestarin ajatuksia opiskeluista ja vähän tulevastakin. ”Aika epätodellinen fiilis. Valmistuin, korona ja kaikki. Yksi baarikin rakennettiin omin käsin. Kaikkihan onnistuu, mahdottomatkin asiat, niissä menee vain kauemmin. Kannattaako taistella tuulimyllyjä vastaan? No ehkä, ei, mutta voi siihen pari kertaa päätään lyödä, kunnes tajuaa mitä se liikeidean mukainen toiminta on. Lamppu syttyy, se oli käänteentekevä hetki opinnoissani…”

Jep. Sitä aina silloin tällöin pääsee tekemään jotain todella spessua, kuten oman blendin…

Mm. jutustelua aiheesta ja sen vierestä, yritysesittely ja tuotetietoutta, enemmän viinistä, konjakki tuotteena + oman konjakin blendaaminen, ja lopuksi taas pää edellä sinne syvään päätyyn. Kiitos Popo ja Norex 🙂 Jälleen kerran arvojen mukaiset avoimet kaksi päivää – arvostamme suuresti. Ihan kaikkeen vaikuttavan ammattitaidon kehittäminen ei lopu ikinä…

Se alkaa olla viimeistä vierasta ja postausta vaille valmista tämän porukan osalta. Otetaan vieras sisään ja ravistetaan vielä ennen jeeraan painumista jo perinteeksi muodostunut baarimestarin Cooperin testi; Ramos Fizzzzzzzz ja kaikki 12 minuuttia…

 

Kuvat © Ari Manninen