millä levelillä?

millä levelillä?

Tätä se on parhaimmillaan. Vertaisena kohtelemista, osaamisen ja näkemyksen jakamista, ideointia ja uuden luomista, olemassa olevan tuunaamista, verkostoitumista, yhteisöllisyyttä jne. jne. – ja tuota se oli, kun Bar Runarin Jykke & Anna tulivat avaamaan pääkaupunkiseudun kuulumisia ja jakamaan omaa sekä edustamansa Bar Runarin ideologiaa – baarin, jossa mennä ”fiilis edellä, kaikessa”. Niin paljon samaa ja sitten taas niin erilaista. Antaa kuvien puhua…

Push! Kädet pois taskuista! Eteenpäin pääsee vain menemällä eteenpäin…

Mistä se johtuu, että baarimestarimimmejä on edelleen ihan liian vähän?

Millä lämmöllä olet liikkeellä? Entäpä muu henkilökunta, asiakkaita unohtamatta? Jotain merkitystä?

Kuplissa sen salaisuus? Mitä kuplat saavat aikaiseksi ja millaisessa ympäristössä ne ovat parhaimmillaan?

”Tuote: No makeup!”

Olipa vain. Kuten alkuun jo totesin, niin erilaista ja sitten taas niin samanlaista, kun hetkeksi pysähtyi kuutioimaan. Selkeitä eroavaisuuksiakin ideologioissa oli, vaan siinähän se on se suola, jolla voi sitten ottaa tarvittaessa molempiin suuntiin. Aina se pirskahteleva intohimo ja terveellä tavalla vankkumaton itseluottamus tekevät vaikutuksen. Tämän on meidän juttu ja meidän tapa tehdä, tähän me uskomme ja sitoudumme. Vaikea tässä nyt sen enempää alkaa analysoimaan, kun omakin pää on vielä aavistuksen pyörällään. Kiitos Bacardi-Martini Finland ja Juho & Pete, Mika Ja Bar Mate, Jykke & Anna ja Bar Runar. 🙂 🙂 🙂 🙂 Antoisaakin antoisammat pari päivää ja reput täynnä faktaa uudella tulokulmalla. Jatketaan!! Se on sitten nokka kohti Torniota ja Kajtsun vieraaksi panimolle maltaan saloja ihmettelemään…

 

Kuvat © Ari Manninen