tämä on kokonaisuus

tämä on kokonaisuus

Henu Lahti ja Pernod Ricard Finland. Morjens, ruvetaanpa touhuamaan, mutta ensin hetki kuuntelulla – ja porukkahan kuunteli. Perusteltuja näkemyksiä, ajatuksia, tulokulmia, kysymyksiä ja kyseenalaistuksia koko rahalla. Trendeistä ja suomalaisuudesta, tekoälystä, valmistustekniikoista, euroista jne., sitä oli Henun päivä. Annetaan kuvien puhua ja pistetään loppuun yhden tyypin palaute päivästä, niin avautuu enemmän.

Miten saat viestin ja baarisi pomppaamaan massasta? Miten baari jää mieleen? Kuinka saat viestin mahdollisimman yksinkertaiseksi ja ymmärrettäväksi? Mitä on vastuullinen viestintä? Mikä on tarina? Miksi aina vain hapan, makea, voimakas jne.?

Tekoäly baarimestarin apuna – miten hyödyntää? Oli cocktail 2.0, mutta mitä ovat service ja cocktail 2.1?

Mikä on ammatillisen ajatuksesi laatu? – Siinäpä jälleen kysymys!

Ei tämä ole vain cocktaileja, tämä on kokonaisuus. Ajatonta ystävät, ajatonta…

Hei miksi teet noin? Miksi käytät jäitä noin jne…

Ne trendit, mitä mietit? Sitä mikä tulee muuttumaan vai sitä mikä ei tule muuttumaan? Mitä on Craft-kulttuuri? Nostalgiatrippi ja menikö jo?

Kiitos Henu ja Pernod Ricard Finland. Mukavasti pöllytit ja porukka tykkäsi 👌 Jatketaan!! Kuten jo niin useasti olen todennut, niin onko mitään hienompaa, kuin asiantuntija, joka kohtelee porukkaa vertaisenaan ja jakaa ammatillisen osaamisensa ja tietämyksensä sen kuuluisan perustellun näkemyksen kera – näin sen pitää mennä.

Opinnot etenevät ja nyt on tultu siihen pisteeseen, että porukan tekeminen on muuttunut laadukkaaksi. Turha rönsyily ja sinkoilu ovat kadonneet, ajatus ja näkemykset ovat jalostuneet, kaikki vain on niin paljin ammattimaisempaa kuin puolisen vuotta sitten. Porukka alkaa olemaan pirun hyvä mainos itselle ja baarimestarin ammattinimikkeelle. Mutta vielä ei olla valmiita – ollaanko koskaan?

Kuvat © Ari Manninen