Aina kun sinulla on mahdollisuus lähteä paikan päälle aistimaan, niin lähde, oli sitten kyseessä se legendaarinen tislaamo sumuisilla nummilla tai panimo omilla kulmilla. Kun näet, kuulet, haistat ja maistat, tunnet, niin muistijälki on ihan eri luokkaa kuin henksun tastingissä tai paperilta luettuna. Tuoksut ja maut, äänet, tekijöiden intohimo ja ammattiylpeys, fiilis ja tarinat – ne vaan pitää kokea livenä, sikäli kun siihen on mahdollisuus. Nelostie vei baarimesut yhteistyökumppanin luokse Tornioon, Kajtsun vieraaksi Tornion Panimolle – ja homma aukesi ihan uudella tavalla…
Kohtuullisen räyhäkkä entrance – ei muuta kuin rohkeasti sisään. Tuoksuu jo…
Miksi lähteä baariin hakemaan sitä arjen luksusta, jotain, johon kotona ei pysty. Olisiko niinkin yksinkertainen asia kuin laadukas hanaolut? Puhdas lasi, oikea tarjoilulämpötila, laadukas vaahto ja katsekontakti aidon läsnäolon kera. Faktat hallussa ja tarvittaessa tarinoiden kera. Maksaisitko – Kyllä, maksaisin! Tekoja janoisille…
Lämmin Iso Kiitos Kaj ja Tornion Panimo 🫵🤝💪👌 Paikan päällä se on parasta, paikan päällä se oppi tarttuu, puhumattakaan intohimosta. Pari viimeistä vierasta vielä sisään ja se alkaa olla tämä savotta taputeltu…
On torniolainen – ensi kertaan…
Uusi syksyllä 2025 aloittava ryhmä valmistuu kovaa vauhtia. Jos opinnot kiinnostavat, niin vielä kerkeät mukaan. Tästä linkistä hakuilmoitus vetämään ja syksyllä sorvin ääreen.
Kuvat © Ari Manninen